Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.
Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen samt regnskabsmateriale skal, ifølge lovgivningen, gemmes i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Ejeroplysninger

Eden Energi Medicin v/ Marianne Jacobsen
Stubtoften 8
Ganløse
3660 Stenløse
Telefon: 3151 3638
Email: info@edenenergimedicin.dk
CVR nr DK32506747

Google Analytics og Cookies

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

Behandling af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. 

Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Eden Energi Medicin, skal du rette henvendelse på info@edenenergimedicin.dk eller telefon 3151 3638. 

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Behandlinger

Klientjournaler, indeholdende navn, telefonnummer samt mine noter, opbevares aflåst.

Du er altid velkommen til at se hvad der står i journalen.

Når du booker tid online, skal du samtidig give dit samtykke til at jeg må opbevare dine oplysninger.


Gemte data til nyhedsbrev og online booking system

Mit nyhedsbrevs system og mit online booking system, sørger for at alle data er opbevaret ift. den nye lovgivning.

Hvis du ikke ønsker at modtage mit nyhedsbrev, kan du klikke nederst i nyhedsmailen, og du vil stå på en inaktiv liste som afmeldt. 

Hvis du ønsker at blive slettet helt (din ”right to be forgotten”), skal du sende mig en mail om det, og du vil forsvinde helt fra systemet.


I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. 

Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Hvis du ønsker at klage over min behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail:  dt@datatilsynet.dk.


Følgende persondata opsamles og opbevares:

I forbindelse med nyhedsbreve:

  • dit fornavn eller fulde navn
  • din e-mail adresse
  • evt. din fødselsdato, hvis du har oplyst den ved tilmelding til nyhedsbrevet eller ved en behandling (ikke CPR-nr.)

I forbindelse med behandling og/eller kursusdeltagelse:

  • Navn, tlf., evt. e-mail, fødselsdato (ikke CPR) 
  • Helbredsoplysninger: symptomoversigt, relevant symptomhistorik, evt. medicin (kun ved behandling)
  • Anden relevant information, eks. livsstil, livshistorie, eller andre relevante informationer for et behandlingsforløb (kun ved behandling)
  • Kun de oplysninger du selv afgiver bliver indsamlet og opbevaret

Afbestilling af kurser og events

Ved mindre end 1 måned til afholdelse opkræves 50% af kursusafgiften. Ved mindre end 14 dage til afholdelse gives ingen refusion. Dog er du altid velkommen til at overdrage din plads til en anden eller komme på venteliste til næste hold. Kontakt os da med information om, hvem der overtager din plads.

Få Energi Tips og Nyheder fra Eden Energi Medicin
Eden Energi Medicin respekterer dit privatliv.