​Privatlivs- og cookiepolitik, Handelsbetingelser

Privatlivs- og cookiepolitik, Handels- og afbestillingsbetingelser

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Når du booker en behandling via online booking systemet, skal du samtidig læse og "hakke af" i et samtykke felt.
Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspeditionen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen samt regnskabsmateriale skal, ifølge lovgivningen, gemmes i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Ejeroplysninger

Eden Energi Medicin og Energi-Terapi v/ Marianne Jacobsen
Stubtoften 8
Ganløse
3660 Stenløse
Telefon: 3151 3638
Email: info@energi-terapi.dk
CVR nr DK32506747


Google Analytics og Cookies

Cookie- og privatlivspolitik hos
Eden Energi Medicin og Energi-Terapi
Dit Indre Univers v/Marianne Jacobsen

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se link længere nede) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies.

Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider, der i varierende omfang kan omfatte Facebook, Youtube m.fl.


Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Marianne@mariannejacobsen.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Behandlinger

Klientjournaler, indeholdende navn, telefonnummer samt mine noter, opbevares aflåst eller digitalt med kode.

Du er altid velkommen til at se hvad der står i journalen.

Når du booker tid online, skal du samtidig give dit samtykke til at jeg må opbevare dine oplysninger.

Gemte data til nyhedsbrev og online booking system

Nyhedsbrevs systemet og  online booking systemet, sørger for at alle data er opbevaret ift. den nye lovgivning.

Hvis du ikke ønsker at modtage mit nyhedsbrev, kan du klikke nederst i nyhedsmailen, og du vil stå på en inaktiv liste som afmeldt. 

Hvis du ønsker at blive slettet helt (din ”right to be forgotten”), skal du sende mig en mail om det, og du vil forsvinde helt fra systemet.


Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Eden Energi Medicin/ Energi Terapi
Dit Indre Univers v/Marianne Jacobsen

Stubtoften 8
3660 Stenløse
Telefon: 31513638
Email: Marianne@edenenergimedicin.dk

Følgende persondata opsamles og opbevares:

I forbindelse med nyhedsbreve:

  • dit fornavn eller fulde navn
  • din e-mail adresse

I forbindelse med behandling og/eller kursusdeltagelse:

  • Navn, tlf., evt. e-mail, fødselsdato (ikke CPR) 
  • Helbredsoplysninger: symptomoversigt, relevant symptom historik, evt. medicin (kun ved behandling)
  • Anden relevant information, eks. livsstil, livshistorie, eller andre relevante informationer for et behandlingsforløb (kun ved behandling)
  • Kun de oplysninger du selv afgiver bliver indsamlet og opbevaret

Returnering af varer

Du har 14 dages returret fra fakturadato. Kun ved forudgående aftale med Marianne Jacobsen på mail marianne@energi-terapi.dk eller tlf: 31513638.

Hvis du, mod forventning, fortryder et køb, har du – fra den dag du har modtaget varen – 14 dages returret på alle varer købt hos Eden Energi Medicin - Energi-Terapi, varen er i samme stand og mængde som ved levering, og der er rettet henvendelse til Marianne Jacobsen på mail marianne@energi-terapi.dk eller tlf: 31513638, inden 8 dage fra modtagelse af ordren. Husk at oplyse ordrenr. og kontonr. ved henvendelse.

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Varen skal være returneret senest 14 dage fra fortrydelses meldingen, og hvis der er problemer med fragten af den, vil Eden Energi Medicin - Energi-Terapi kræve dokumentation for, at varen er sendt.

Husk at pakke din vare ordentligt ind. Benyt evt. originalemballage ved returnering.

Husk at vedlægge kopi af faktura og at gemme postkvitteringen som dokumentation for, at varerne er returneret til

Eden Energi Medicin - Energi-Terapi
v/ Marianne Jacobsen
Stubtoften 8
Ganløse
3660 Stenløse


Klippekort

Klippekort gælder 12 måneder fra købsdato.


Afbestilling af behandling:

Skal ske senest 24 timer før behandling. Ved afbestilling af aftalt tid samme dag eller udeblivelse, er der et afbestillingsgebyr på 300 kr., som bliver opkrævet pr. faktura.


Afbestilling af kurser og events

Ved mindre end 1 måned til afholdelse opkræves 50% af kursusafgiften. Ved mindre end 14 dage til afholdelse gives ingen refusion. Dog er du altid velkommen til at overdrage din plads til en anden eller komme på venteliste til næste hold. Kontakt os da med information om, hvem der overtager din plads.

Hvis du flytter fra et kursus til et andet, gælder de afbestillingsbetingelser - samt datoer og priser - der var fra det første kursus.
Hvis det ikke er muligt at tage det første kursus, giver Eden Energi Medicin dig mulighed for at komme på et andet kursus som en service, i stedet for at miste  pengene.
Hvis du melder fra til et kursus mindre end en måned før afholdelse opkræves 50% af kursusafgiften. Det er ikke muligt at melde fra og kun deltage i et halvt kursus. Et afbud er et afbud.

Du har 2 muligheder, ved afbud mindre end en 1 måned før:
- Når der meldes afbud, deltages der ikke i kurset. Der opkræves 50% af kursusafgiften.
- Som en service kan du flytte kursus til en anden dato, for ikke at tabe de 50% af kursusafgiften. Hvis samme afbestillingsbetingelser - samt datoer og priser - ønskes for det nye kursus, skal dette købes på ny.

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop