Close
Stubtoften 8, Ganløse, 3660 Stenløse
3151 3638 info@edenenergimedicin.dk

Auraen

Din aura er en buffer-zone, en bro mellem dig og verdenen; din bodyguard. Det er et 7 lags felt af energi der omringer os og beskytter os.

Auraens 2-vejs funktion:

Som en rumdragt   holder den negative energier ude, kan være fra andre mennesker, steder, stråler og elektro magnetiske energier.

Den fungerer   som en antenne, der kanaliserer harmoniske energier ind i din krop, til chakraerne og andre energisystemer. Den påvirker vores opførsel, mentale vaner og følelser.

Når din aura er sund og afbalanceret, tiltrækker den nærende energier til dig, og når den ikke er, er du sårbar overfor skadelige energier der kommer fra andre og fra miljøet.

Ubalancer viser sig først i auraen, dernæst i den fysiske krop. Heldigvis kan vi teste din aura, en overall generel test eller teste de 7 lag seperat.

Auraen kommunikerer med cellerne i din krop og fungerer som en arbejdstegning for hele din krop og dit sind.

Auraen holder også en meget stærk forbindelse med chakraerne. Det er et energi system, der har magnetisk polaritet og er vigtig for vores overlevelse.

Gode øvelser til at styrke auraen:

Keltisk vævning og "fluffing the aura".
Du kan også se øvelserne i videoen med den Daglige Energi Rutine

Aura og Chakraer

Din aura og dine chakraer. Nogle mennesker, Inkl. Donna Eden, kan se disse energier. Vi har også flere i Danmark der kan.