Aura

Auraen

Auraen er et energifelt, der omgiver os fra over hovedet til under fødderne. Den ændrer sig konstant i form og farve.

Din aura er en buffer-zone, en bro mellem dig og verdenen; din bodyguard. Det er et 7 lags felt af energi der omringer os og beskytter os.

Funktioner:

 • Din aura beskytter dig mod fysiske, emotionelle og psykiske energier  i dine omgivelser ved at filtrere skadelige de energier og holde dem ude.
 • Auraen forbinder dig til de gavnlige energier i omgivelserne.
 • Auraen bygger bro mellem disse energier og chakraerne samt andre energi centre. Som igen  behandler dem,  og resulterer i nerve-, homonel-, vaskulær- og andre energiaktiviteter i den fysiske krop.
 • Auraen sender signaler ud i omgivelserne som kommunikerer information om dig, der tiltrækker specifikke typer af energi ind i dig.
 • Auraen indeholder et sæt af  sammenhængende sæt af arbejdstegninger af din fysiske krop, dine følelser, din bevidsthed, dine relationer og din udvikling.

Det grundlæggende:

 • Sygdomme i kroppen afspejles i auraen and kan, af dem der kan se, føle, mærke eller teste de finere energier, præcist  diagnosticeres. Sygdomme kan rent faktisk,  opdages i auraen før de manifisterer sig i kroppen, der muliggør nøjagtige forudsigelser og tidlig indgriben.
 • Auraens farver og form ændres konstant, påvirket af ikke kun fysisk sundhed, men også følelser, relationer, øjebliks aktivitet og  ydre omgivelser.
Aura og Chakraer

Din aura og dine chakraer. Nogle mennesker, inkl. Donna Eden, kan se disse energier. Vi har også flere i Danmark der kan.

Auraens 2-vejs funktion:

Som en rumdragt  holder den negative energier ude, kan være fra andre mennesker, steder, stråler og elektro magnetiske energier.

Den fungerer  som en antenne, der kanaliserer harmoniske energier ind i din krop, til chakraerne og andre energisystemer. Den påvirker vores opførsel, mentale vaner og følelser.

Når din aura er sund og afbalanceret, tiltrækker den nærende energier til dig, og når den ikke er, er du sårbar overfor skadelige energier der kommer fra andre og fra miljøet.

Ubalancer viser sig først i auraen, dernæst i den fysiske krop. Heldigvis kan vi teste din aura, en overall generel test eller teste de 7 lag seperat.

Auraen kommunikerer med cellerne i din krop og fungerer som en arbejdstegning for hele din krop og dit sind.

Auraen holder også en meget stærk forbindelse med chakraerne. Det er et energi system, der har magnetisk polaritet og er vigtig for vores overlevelse.


Auraens 7 lag
Auraens 7 bånd

På tegninger er auraen afbilledet tæt på kroppen, men  den kan også fylde rummet og varierer fra person til person.

0
  0
  Din Kurv
  Din kurv er tomTilbage til Shop