Begynd din rejse tilbage til et godt helbred.

Energi Medicin er den hurtigste, nemmeste og mest trygge metode til at opnå positive forandringer i kroppen. Den giver mennesket evnen til at hele sig selv ved at udnytte det kraftfulde energi system, der altid er på arbejde inden i os. Energi Medicin når ind til kernen af alle problemstillinger – fysiske såvel som emotionelle – og skaber et generelt højere helbred og større livskraft og mod på livet, ligesom den letter de udfordringer vi har foran os.

Eden Energi Medicin er essensen i de sessioner, vi vil lave sammen. Det unikke er, at metoden blander ni forskellige energisystemer sammen til en meget effektiv behandlingsform samt at det er dine egne energier, som du bruger til afbalanceringen.

Du er altid velkommen til at ringe, for at høre om det er noget for dig.

Din egen energi er den bedste medicin. 

Hvordan vi arbejder sammen, for at nå dine mål
Trin 1: Samtale

Vi diskuterer de problemer, der bragte dig her, hvordan de påvirker dit liv, og hvordan vi kan ændre dem.

Trin 2: Vurdering

Alle er unikke. 10 mennesker med den samme diagnose vil have 10 forskellige energi profiler. Det er det smukke ved energi healing. Jeg vil vurdere din unikke energetiske konstellation og lave en behandling ud for den.

Trin 3: Behandling

Sessionerne varierer en del. Nogle gang bruger vi meget blide teknikker og du vil opleve en dyb ro. Eller også er du klar til at slippe gamle destruktive følelsesmæssige mønstre og ender med at føle dig 5 kg lettere, måske efter en tudetur! Det vil altid være op til dig.

Trin 4: Hjemmearbejde - som i "HomeCare"

En kæmpe fordel ved Energi Medicin, er at du kan gøre det selv! På kun 5 minutter hver dag, kan du begynde at ændre dine energier, din krop og dine følelser.

Enten kan du mærke bedringen i din krop selv (nogle kan det i løbet af en uge, andre skal bruge længere tid) eller også tester vi og spørger kroppen hvordan den har det, ved næste behandling.

Energi Terapi behandler mennesker, ikke sygdomme

01


Energi Medicin tager udgangspunkt i dig og  finder de ubalancer du har i din krop / sind / energisystem lige nu.

02


Vi afbalancerer sammen, så vi først opnår at få dine grundlæggende energier i balance og dernæst dykker dybere ned til klarlægger de næste ubalancer. 

03


Vi tester med kinesiologi metoder og din krop svarer for os, hvor ubalancerne er.

Vi laver en øvelse eller en behandling, og tester igen, for at se om dit energisystem svarer positivt. På den måde tager vi et lag af løget ad gangen.

04

Du vil få (nemme!) øvelser med hjem, for at styrke den behandling vi laver sammen.

Din afbalancering er et samarbejde mellem os.

Skab positive forandringer i kroppen

Energi Medicin er den hurtigste, nemmeste og mest trygge metode til at opnå positive forandringer i kroppen.

Lav om på de energier der løber igennem din krop, og du vil forbedre dit humør, dit helbred, dit sind og dine relationer.

Vi får dine energier til at arbejde for dig, så du kan mærke forskellen på dit helbred, dit humør, dit energiniveau og din generelle følelse af velvære!

Ægte succes historier

Jeg var nærmest desperat og jeg blev hjulpet af med mine problemer, fik beroliget min angst og styrket mit immunforsvar.

Daria

Daria Pedersen, testimonial

Det er som om min krop endelig slapper af, det har jeg søgt efter i årevis. Så folkens, det virker!

Lenabrit

Lenabrit Jørgensen

Jeg har været nede med stress i en lang periode. Før var jeg ekstrem træt. Behandlingerne har virkelig gjort en forskel for mit energiniveau og evnen til at overskue ting.  Jeg er på vej til at blive mig selv igen, hvor intet andet, jeg har prøvet hidtil, rigtig har gjort en forskel.
(klienten har ikke ønsket billede)

Henriette

Læser ønsker ikke billede

Øvelserne vil:

Du vil helt sikkert få nogle øvelser med hjem, der vil styrke og supportere din behandling.

 • Balancere hvert enkelt system i din krop, opbygge immunforsvaret, forøge din krops evne til at fordøje maden og selve livet
 • Holde dine energier flydende hele dagen og reducere træthed
 • Opretholde fleksibilitet i krop, sind og energi
 • Give dig mulighed for at fjerne energetiske og følelsesmæssige begrænsninger og komme videre i livet
 • Støtte, og ofte styrke, andre terapeutiske behandlinger du får
 • Støtte og hjælpe dig med at overvinde bivirkninger fra medicinsk eller kirurgisk behandling
 • Løfte dit humør og øger din optimismen
 • Holde din hjernes energi optimalt flydende, for klar hukommelse og mental skarphed
 • Reducere stress
 • Reducere allergi
 • Afhjælpe symptomerne på almindelige sygdomme
 • Hjælpe dig til at fokusere og koncentrere dig bedre
 • Forøge din vitalitet og udholdenhed
 • Opnå velvære på alle niveauer
 • Få energien til at flyde ubesværet og forebygge eller lindre sygdom eller smerte
 • Sætte din Indre Healer fri til bedre at kunne klare fysiske udfordringer i livet
 • Få dig op af den ”spirituelle lænestol”
 • Hjælpe dig selv, familie og venner til at føle sig bedre tilpas

Ofte stillede spørgsmål

behandlingen

Hvordan foregår en behandling?

Vi starter altid med en lille snak om dine udfordringer og jeg noterer lidt ned. Dette giver os en ide om hvorhen vi skal bevæge os. Når det så er sagt, er det ikke sikkert at vi ender der - for vi følger altid energien. Jeg energi tester dig, og der hvor din krop slår fra, eller ikke kan holde energien, er der en ubalance. Det er oftest der, hvor din krop har mest behov for hjælp. Så det kan være du kom fordi du havde ondt i skulderen, men din krop fortæller, at den har mere brug for noget hjælp, f.eks. ift. noget stress, der ligger i din krop. Så er det der, vi starter.


Efter afbalancering tester vi igen, for at se om din krop kan lide den ændring der skete. Det er ikke altid du selv kan mærke noget med det samme, men din krop svarer for dig.


En session varer typisk 90min.


Når dine energier er stærke, har din krop mulighed for at hele sig selv.

Kan jeg beholde tøjet på under behandlingen?

Ja, du skal have tøj på under hele behandlingen.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Det er ofte også meget individuelt. Nogle er rigtig gode til at supplere behandlingen derhjemme og rykker hurtigere. Andre har det bedre med, at det kun er mig, der arbejder på/med din krop og dine energier, og så går det lidt langsommere. Du vil dog altid kunne mærke en ændring over tid.

De fleste kommer i starten ca. en gang om ugen, nogle hver 14. dag, men det er noget vi finder ud af sammen.

Jeg har pakketilbud på 5 eller 10 behandlinger. Læs mere om priser her

efter behandlingen

Hvad kan jeg forvente efter behandlingen?

Du er sikkert dejlig afslappet og har det godt med at have givet dig selv noget egenomsorg.

Sørg for at du får rigeligt at drikke resten af dagen.


Nogle mærke energetiske ændringer hurtigt, hos andre går der længere tid. Det er bare sådan, at vi er skruet sammen.


Det er vigtigt, at du går hjem og laver de øvelser jeg har sat sammen til dig. Det er ved den daglige påvirken ing af dine energier, at forandringerne virkelig sker.


Hvor hurtigt virker det?

Det er meget forskelligt fra person til person. Nogle er meget sensitive og mærker ændringer hurtigt. Nogle tager det lidt længere tid for. Men en ting er sikkert - ændringerne sker! Din krop ved det allerede, det har vi jo testet for. Men hvor hurtigt du kan mærke ændringen, er som sagt meget forskelligt fra person til person.

Læg mærke til de små ting, reagerer du anderledes på nogle ting, kan du pludselig løfte din arm højere end du kunne før, er du ikke så ofte ked af det, som du var før etc.

Behøver jeg at gøre noget selv?

Ja, det vil være det bedste! Du vil få nogle enkle energi øvelser med hjem, som jeg udførligt forklarer dig. Du vil få det trykte hæfte med hjem, men alle øvelserne i (samme hæfte som også kan downloades her fra siden). Hvis du har brug for øvelser, der ikke er i hæftet, snakker vi om dem - og gentager dem og du kan måske optage en video, hvor jeg viser dig den.

Mit ønske for dig er, at du får daglig en rutine derhjemme - dagligt! - hvor du bruger 5-10min. på dig selv. Øvelserne er ikke svære, men det kan være svært at huske at lave øvelserne! Der er prioritering og rutiner en vigtig del.

penge og tid

Hvad koster det?

Du kan enten vælge at få 1 behandling, for at se om det er noget for dig og om vores kemi passer sammen eller du kan vælge et pakketilbud på 5 eller 10 behandlinger. Læs mere om priser her

Hvor ofte skal jeg komme?

Det finder vi ud af sammen. Alt efter dine udfordringer og ubalancer, din tidshorisont, din pengepung, og hvor ofte du selv husker at lave dine energi øvelser derhjemme.

Forbind himlen og jorden

Øvelserne i den Daglige Energi Rutine

Se billeder og læs om alle øvelserne her. Forklaring på både hvordan du udfører dem, et lille billede, der forhåbentlig hjælper på forståelsen! samt lidt om hvad den enkelte øvelse er godt for.

Lav den Daglige Energi Rutine
sammen med mig

Gør noget godt for dig selv, styrk dine energier på daglig basis!

Få Den Daglige Energi Rutine ind under huden. Lav den sammen med mig hver dag! Denne video tager 16min., men der er også en den forklaringer med. Når du kan alle øvelserne, bruger du måske kun 5-7 min på det.

(beklager, videon har et par år på bagen, men det er stadig det samme øvelser!)

Øvelserne behøver ikke at blive lavet i den samme rækkefølge hver gang og du kan lave halvdelen om morgen og halvdelen om eftermiddagen, hvis din tid har det bedst sådan.
Det vigtigste er bare - at du sætter minutterne af til dig selv. 

Download EEM hæftet med øvelser
(på dansk)


Øvelserne i den Daglige Energi Rutine vil hjælpe dig - på daglig basis! - med at styrke dine grundlæggende energier. Jeg opfordrer dig til at lave en rutine til at huske at lave dem hver dag, for at styrke dig selv mest muligt.

Det er virkelig sjovt - og gavnligt - at kunne mærke hvordan du ændrer dig.


Download hæftet her

(12 sider, 3,6Mb)

Insert Content Template or Symbol
0
  0
  Din Kurv
  Din kurv er tomTilbage til Shop