Lær at aktivere dine 7 chakraer, og føl dig bedre tilpas i din egen krop med bogen “Skab balance i dine chakraer”

Ved hjælp af energimedicinske teknikker, lærer du i bogen “Skab balance i dine chakraer” at teste og afbalancere dine (og dine klienters) chakraer. Du lærer dine 7 primære chakraer at kende, så du kan finde ud af, hvornår de har behov for at blive balanceret. Du får en masse lette metoder til at afbalancere, til at bruge energiøvelser samt krystaller og æteriske olier til dine chakraer.

Mit mål med bogen er, at den skal være nemt for dig at læse og let gå til - så du kan overskue at starte på arbejdet med dine chakraer - selv på de dage, hvor overskuddet og energien er i bund.

Få fingre i bogen og kom i gang med det samme

Så du også kan få dine chakraer i balance og blive en bedre udgave af dig selv - med mere overskud og bedre fokus i hverdagen.

Pris kr. 298,-

Nyd chakrasystemets tidsløse lære for at få ro i sindet, bedre fysisk og mental sundhed og en følelse af opfyldelse og formål.

Nøglen til optimal sundhed og velvære eksisterer allerede os i bl.a. i vores kraftfulde energicentre kaldet chakraer. Gamle kulturer har i adskillige tusinder af år forstået den hellige helbredende kraft chakraerne indeholder. Det er de kraftcentre, der forbinder din fysiske krop og energiens verden. Ved at udnytte kraften i dine chakraer kan du leve sundere, bedre afbalanceret og blive en bedre udgave af dig selv.

I ”Skab balance i dine chakraer – en energimedicinsk guide til healing” får du ikke bare kendskab til hvert af dine 7 hovedchakraer, men også hvordan du selv kan energiteste og aktivere de chakraer, der måtte være kommet ud af balance. Energiekspert Marianne Jacobsen tilbyder også daglige øvelser for at vise os, at sand forebyggelse ikke kun stammer fra de måder, vi plejer vores krop på, men også på de måder, vi bruger vores energi på.

Det helt unikke i denne bog er delen, der beskriver Energi Medicin teknikkerne til at energiteste og afbalancere chakraerne, både overordnet set samt de syv lag i hvert chakra. Hvilke faldgruber der er, og hvordan de energetisk rettes op igen. Bogen kan både bruges af behandlere og til egen behandling.

Bogen er nem at gå til og opdelt i tre dele, hvor du i Del 1 først kan læse generelt om chakraer. I Del 2 får du en grundig beskrivelse af hvert chakra og idéer til, hvordan du kan afbalancere både ved hjælp af meditation, krystaller og æteriske olier. Del 3 deler ud af, hvilke Energi Medicin teknikker du kan bruge, til både til at behandle dig selv og eventuelle klienter. Du vil lære at energiteste dig selv - og andre - for ubalancer i chakraerne. Du får tillige flere energiøvelser, som du kan bruge til afbalancering af dem. Bogen er interaktiv, da der ved mange af øvelserne er oprettet QR koder, du kan scanne på din telefon og se energi øvelsen. 


Bestil dit eget eksemplar og kom i gang med det samme !

Så du også kan få dine chakraer i balance og blive en bedre udgave af dig selv - med mere overskud og bedre fokus i hverdagen.

INDHOLD

Bogen er nem at gå til og opdelt i tre dele, som du kan læse mere om her:

Del 1

I bogens første del kan du læse om, hvad chakraer er, og hvad deres tema er. Du får også en kort forklaring af hvert chakra samt af de 7 lag i hvert chakra. Og så fortæller jeg dig selvfølgelig om vigtigheden af at holde dem i balance.

Del 2

Her går vi mere i dybden med de 7 chakraer. Jeg fortæller dig om fysiske symptomer på, når et chakra er i balance, og så giver jeg dig en beskrivelse af dig og chakraet, når det er i balance eller ubalance. Du kan læse om forskellige måder at afbalancere hvert chakra på, samt hvilke krystaller og æteriske olier du kan bruge på hvert chakra. Du får links til lydfiler for hvert chakra samt forslag til bekræftelser og meditation, når du arbejder med dine chakraer.

Del 3

I bogens sidste del får du teknikker og øvelser fra energimedicin, der beskriver, hvordan du nemt kan afbalancere og arbejde med hvert chakra. Jeg fortæller dig om, hvorfor jordforbindelse er vigtigt, og du får et link til en guidet visualisering til at skabe jordforbindelse. Du vil finde ud af, hvordan du energitester dine chakraer og lære forskellige metoder til at energiteste dig selv og andre samt lære, hvilke faldgruber der kan være. Du lærer at energiteste de 7 lag i hvert chakra, at rense og afbalancere dem, og arbejde med forbindelsen mellem hvert chakra.

Bogen er interaktiv, så du aldrig er i tvivl om, om du gør tingene rigtigt

Bogen er interaktiv, så mange af energiøvelserne finder du en lille QR-kode, som du kan scanne med din telefon og på den måde få vist en video af, hvordan du laver øvelsen, eller hvordan du finder nogle bestemte akupunkturpunkter. Det er din sikkerhed for, at du udfører øvelserne rigtigt, selv når det kan være svært lige at visualisere for dig, hvordan du skal gøre.

Samt masser af tips til hvordan du kan arbejde med krystaller og æteriske olier.

Kom i gang med det samme

Så du også kan få dine chakraer i balance og blive en bedre udgave af dig selv - med mere overskud og bedre fokus i hverdagen.


Om forfatteren

Marianne Jacobsen

Jeg har skrevet bogen til dig, der gerne vil gøre noget nyt (og godt) for dig selv

Fordi jeg kender den følelse, du sidder med lige nu. Jeg har mærket den på egen krop. En krop, der ikke var i balance - og som ikke arbejdede sammen med mit sind, fordi der var rod i mine energier. Jeg fandt nogle værktøjer, som kunne gøre noget ved den her følelse. Værktøjer, som jeg selv kunne bruge. Det er de værktøjer, jeg gerne vil dele med dig i min bog.

Jeg tror på, at vi alle sammen er en del af universet - at vores krop og sind hænger sammen. Og derfor er det i min optik så vigtigt, at vi arbejder med vores egne energier og lade vores kroppe hjælpe til med at hele sig selv. Denne vej frem taler virkelig til mig fremfor for eksempel at tage en pille og symptombehandle.


Udtalelser

Her kan du læse, hvad andre har fået ud af at læse bogen 

Mette-Barfoed-testimonial

"Marianne er en værdsat kollega, som jeg i årevis har henvist til på grund af hendes kompetencer ikke mindst i forhold til formidling af Donna Edens arbejde, og denne bog er et godt eksempel på Mariannes store viden ikke mindst inden for energimedicinen. Jeg har fra første side følt mig guidet, superviseret, inspireret i et enkelt, tydeligt sprog. Struktur, viden, teknikker, øvelser; alt sat op, så du har svært ved at lægge bogen fra dig. Men det kan du roligt gøre, for strukturen gør, at du også kan bruge denne spændende bog som et opslagsværk, der kan fylde dig og dit liv langt ud i fremtiden. Personligt vil jeg glæde mig til at lade dette lille mesterværk blive en del af min hverdag"

Mette Barfoed

Margit Svitser elsker chakra bogen

“Mangler du inspiration til, at arbejde med dine chakraer anbefaler jeg at du læser ”Skab balance i dine chakraer – en energimedicinsk guide til healing”.

Marianne Jacobsen giver i denne bog et omfattende overblik over chakra generelt og nuancerne i hvert enkelt chakra. Hun kobler på fornemt vis afbalancering af chakra sammen med krystaller, æteriske olier og energi medicinske teknikker til såvel egen behandling som professionelle behandlere. Bogen har et lækkert layout med utallige let forståelige øvelser, som er lige til at gå til, hvilket gør bogen hel unik. 

Jeg kan på det varmeste anbefale bogen, som for mig er så omfattende, at jeg benytter den som et opslagsværk med tilhørerne øvelser inden for chakraer afbalancering. Bogen giver mig alt den viden jeg har brug for, når det handler om at holde mine chakraer sunde. Jeg er særlig glad for at bogen er opbygget omkring muligheden for egen behandling som f.eks. at test ubalancer i chakraerne. 

Bogen rummer et hav af fremragende anvisninger, og det er svært at fremhæve enkelte dele. Den Energi Medicinske del kan noget særligt i form af velvære efter øvelserne er udført over tid. Bogen er utrolig handlingsorienteret så grib chancen og få afbalanceret dine chakra på en let og enkel måde.”

Margit Svitser

Marianne Jacobsen har lavet en virkelig fin og nuanceret bog om alt, der vedrører chakraer. Bogen kan bruges som opslagsværk eller som arbejdsmanual for at lære dine chakraer bedre at kende. Bogen inddrager både fysiologiske og spirituelle forbindelser og aspekter og kommer omkring alt, hvad du du kunne ønske at vide om samtlige chakraer - og mere til!
Kombination af Eden Energy Medicine og Mariannes store viden om Energy Medicine er fornemt flettet sammen i de mange øvelser, der er tilknyttet alle chakraer.

”Skab balance i dine chakraer” er et sandt overflødighedshorn af informationer, der på fineste vis kædes sammen på en dejlig læsevenlig og overskuelig måde.

Uanset om du er ny i chakraernes verden eller om du er en garvet rotte, der allerede er bekendt med at arbejde med chakraer, er der for begge rige muligheder for at lære nyt og at lade sig inspirere, hvor man nu er :) Det kan kun blive ”Thumbs Up” for Marianne Jacobsens fine bog!! 

Karen Tang Andersen

Læser ønsker ikke billede

Har nu fået bogen og er begyndt at læse i den.

Jeg super glad for den, og den giver ny viden i forhold til hvad jeg tidligere har læst. Rigtigt skønt med din kobling af sten, chakra og manifestationssætninger og æteriske olier. Dejligt med din sammensætning. Infoen om chakraerne er der nye ting på. 

Glæder mig til at fordybe mig endnu mere i den.

Inger Olsen

Læser ønsker ikke billede


Da jeg kom hjem fra weekend lå din nye bog og ventede på mig. Den er blevet rigtig fin og meget indbydende, og det er lækkert papir, den er trykt på. Godt arbejde! Jeg glæder mig til at læse videre i den.

Annette K.

Læser ønsker ikke billede
Hej Marianne,

Jeg har læst lidt i din meget flotte bog. Den har et lækkert format og er nem at slå op i. De enkelte chakraer er så flot beskrevet og illustreret. Og så er jeg vild med at der også er en del med generelle redskaber.

Kirsten Hansen

Kommentarer fra FaceBook

Liv Simonsen, kommentar til chakra bog

Kom i gang med det samme

Så du også kan få dine chakraer i balance og blive en bedre udgave af dig selv - med mere overskud og bedre fokus i hverdagen.

Pris kr. 298,-


Ny bog: Skab balance i dine chakraer - energimedicinske teknikker til selvhealing

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop