Clone of Testimonials

Hvad siger klienter og kursister?

Klienterne:

profile-picDaria Pedersen

Jeg var nærmest desperat og Marianne afhjalp alle mine problemer, beroligede min angst og styrkede mit immunforsvar

eg kunne mærke på min krop at den sagde fra. Jeg var meget syg, angst og der var mange ting jeg ikke kunne spise. Især efter to omgange hormonbehandlinger for barnløshed, som jeg ikke kunne tåle.

Jeg forsøgte at rette op på det hele, ved at afprøve healing, og ved at omlægge min kost- og spisevaner, for at berolige det hormonelle system. Det lykkedes delvist, men angst, overvægt og en række intolerancer var stadigvæk en del af min hverdag.Første gang jeg dukkede op hos Marianne, var jeg i en nærmest desperat tilstand. Jeg havde en god mavefornemmelse med Marianne. Jeg følte mig velkommen fra første øjeblik, og jeg kunne mærke hendes nærvær og dedikation med det samme. Jeg fik i alt fem behandlinger, målrettet mine kropsbehov. Marianne dækkede stille og roligt alle mine problemer, beroligede min angst, styrkede min milt (bl.a. immunforsvar), forbedrede jordforbindelsen.

Jeg er i dag et glad menneske, og dybt taknemlig for al den hjælp jeg har fået. Jeg er blevet en stor tilhænger af energimedicin, og elsker blandt andet selvansvaret, som ligger i det. Jeg har også fundet ud af, at ved at blive guidet igennem kroppens energier, kan man blive en sundere og gladere version af sig selv. Man har dog brug for at finde en engageret, kærlig og omsorgsfuld vejleder.Og det fandt jeg i Marianne, kan jeg varmt kan anbefale.

profile-picKaren Tang Andersen

Hurtig behandling efter hjernerystelse viste mig hvor kraftfuld energi medicin er

Fra hjertet tak!

I sen-efteråret 2019 kom jeg ud for en alvorlig bilulykke i Nordtyskland. Hele mit system var i ekstrem beredskab og selvom jeg ingen synlige fysiske mén havde, fik jeg en hjernerystelse.

Jeg kontaktede Marianne Jacobsen dagen efter og Marianne, som det generøse og kærlige menneske hun er, kunne mærke alvoren i min tilstand og fik mig presset ind i hendes kalender, til en hjemmebehandling allerede dagen efter.

Jeg ved i dag, at den behandling Marianne gav mig gjorde en helt afgørende forskel for min healings-proces; Jeg kunne efter behandlingen mærke, at Marianne bragte mig tilbage i kroppen efter en nærdødsoplevelse med tilhørende trauma. Det var intet mindre end et mirakel! Jeg har ikke før mærket hvor powerfuldt energi medicin kan være, når det er i de rigtige hænder. Og det finder man i Mariannes behandlinger: utrolig dygtig, empatisk og altid top professionel.

Jeg vil derfor til enhver tid anbefale Marianne Jacobsen som energy medicine practitioner 🙏

profile-picMichelle Holm

Hjernerystelse meget bedre, stress og depression deraf forsvundet

Jeg lider af et hovedtraume på 6 år, efter en hjernerystelse. Da jeg startede hos Marianne, havde jeg stress og depression, som følger heraf. Efter 10 behandlinger er stressen er stort set forsvundet og det samme med min depression! Det kunne være fuldstændig uoverskueligt for mig at støvsuge eller vaske tøj. Jeg græd hele dage og isolerede mig selv.Jeg har fået meget mere balance og kontrol over mig selv og mit humør. Jeg er begyndt at træne, hvilket jeg ikke har kunnet holde til i 6 år. Jeg har fået nogle øvelser, som kan lette på hovedpinen og giver mig meget mere god og positiv energi i min hverdag.Det bedste ved det hele, er at jeg er godt rustet til at kunne klare mig selv, forstået på den måde, at jeg har fået en masse gode øvelser som jeg kan lave 20 gange om dagen, hvis det er det der er behov for. Jeg skal ikke ud af døren og bruge penge på en fysioterapeut, en massør, psykolog eller tage antidepressiv, for at få det bedre. Jeg kan selv gøre en kæmpe forskel for mig selv.

Jeg må indrømme at jeg havde min skepsis for det lidt “spacy univers”, men jeg kan ikke sige andet end at Marianne er en fantastisk og professionel kvinde, som har hjulpet mig utroligt meget. Jeg har fået mere overskud i hverdagen, mere livsglæde og mere gåpåmod.

Stort knus Michelle, 28 år

profile-picHenriette Philipsen

Behandlingerne har virkelig gjort en forskel for mit energiniveau og evnen til at overskue ting

Jeg har været nede med stress i en lang periode. Behandlingerne har virkelig gjort en forskel for mit energiniveau og evnen til at overskue ting min langvarige stress sygdom.

Det bedste er at kunne mærke klar forskel efter hver behandling. Jeg bruger øvelserne med hjemme bl.a. den daglige energirutine.

Det har været en virkelig god oplevelse at få behandlinger. Før var jeg hele tiden ekstrem træt. Nu har jeg fået hjælp, på vej til at blive mig selv igen, hvor intet andet, jeg har prøvet hidtil, rigtig har gjort en forskel. Tak.

profile-picSusanne Andersen

Mindre kuldskær, sover meget bedre og sværere at slå af pinden

Jeg kan klart anbefale Eden Energi Medicin v. Marianne Jacobsen.

Da jeg startede med behandlinger fik jeg rettet min energi op, herefter er vi startet op på mine intolerancer og den allerførste er chokolade. Jeg vil også bemærke de – positive – bivirkninger, som er at jeg er klart mindre kuldskær og jeg sover meget bedre og jeg er sværere at slå af pinden.

Jeg sørger for at lave mine øvelser 1 gang dagligt og det tager ca. 15 minutter alt i alt, da jeg stadig laver ”gamle” øvelser – dog kun en enkelt gang nu.

profile-picDiana Pedersen

Mit hormonelle system er kommet i bedre balance

Mange tak for et fantastisk forløb, hvor jeg lærte så meget om de forskellige energier i min krop, og hvordan jeg kan optimere dem.

Jeg laver mine øvelser hver dag nu, og jeg kan virkelig mærke hvor dybt de styrker mine energier, og hvor meget det gavner mig. Mit hormonelle system er kommet i bedre balance og jeg har nemmere ved at holde vægten.

Jeg kan absolut anbefale Marianne, som i min øjne både er et dejligt menneske og en fantastisk terapeut.

profile-picLenabrit Jørgensen

Det er som om min krop endelig slapper af, det har jeg søgt efter i årevis

Jeg vil bare sige tak for et dejligt kursus i Energimedicin. Tak for en inspirerende og lærerig weekend.

Det var meget givende, at lære om Triple Warmer og milt meridianerne. Jeg har brugt øvelserne til TW og milten og har taget energien ud af TW. Jeg kan ikke huske hvornår jeg har haft det så godt i min krop. Det er som om min krop endelig slapper af, det har jeg søgt efter i årevis. Det er bare fantastisk.

Så nu er jeg gået i gang med at få orden på min mave, tyk- og tyndtarms og galdeblære meridianer, og se om jeg kan få dem i orden igen.

Jeg er ved at indkode de nye øvelser så de på et tidspunkt bare sidder fast. Mine døtre har lovet at lægge krop til Quickien og tå teknikken.

Nok med en tur til Marianne for at få tjekket op på det hele :D,så piger det virker.

Endnu engang tak for et godt kursus, Marianne.

profile-picBettina

Efter blot to behandlinger kunne jeg konstatere en markant lettelse i mit sind og i min krop

Min zoneterapeut anbefalede, at jeg forsøgte mig med TFT hos Marianne, da jeg efter længere tids psykologbehandling mod traumatiseret angst fortsat jævnligt havde meget voldsomme angstanfald. Jeg var virkelig hårdt ramt af angst.

Jeg var noget skeptisk overfor TFT til at starte med, men jeg var omvendt klar til at nu skulle der ske en udvikling, for jeg magtede ikke at gennemleve flere angstanfald.

Efter blot to behandlinger kunne jeg konstatere en markant lettelse i mit sind og i min krop og jeg var ikke længere styret af min angst. TFT har fjernet den negative fokus og fået mig til at se meget klarere på min situation.

Jeg har fået overskud og styrke til igen at tage ansvar for mit eget liv. Jeg kan ikke forklare, hvad TFT gør, men kan blot konstatere, at det virker!

Jeg er blevet et mere positivt menneske og har i dag et afslappet forhold til de ting, mennesker og situationer, som jeg ikke kan kontrollere.

Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne som TFT terapeut. Marianne har en veludviklet evne til at lytte, hun formår at udvise nærvær og empati og jeg har følt mig meget tryg under behandlingerne.

profile-pic

Jeg var nærmest desperat og Marianne afhjalp alle mine problemer, beroligede min angst og styrkede mit immunforsvar

eg kunne mærke på min krop at den sagde fra. Jeg var meget syg, angst og der var mange ting jeg ikke kunne spise. Især efter to omgange hormonbehandlinger for barnløshed, som jeg ikke kunne tåle.

Jeg forsøgte at rette op på det hele, ved at afprøve healing, og ved at omlægge min kost- og spisevaner, for at berolige det hormonelle system. Det lykkedes delvist, men angst, overvægt og en række intolerancer var stadigvæk en del af min hverdag.Første gang jeg dukkede op hos Marianne, var jeg i en nærmest desperat tilstand. Jeg havde en god mavefornemmelse med Marianne. Jeg følte mig velkommen fra første øjeblik, og jeg kunne mærke hendes nærvær og dedikation med det samme. Jeg fik i alt fem behandlinger, målrettet mine kropsbehov. Marianne dækkede stille og roligt alle mine problemer, beroligede min angst, styrkede min milt (bl.a. immunforsvar), forbedrede jordforbindelsen.

Jeg er i dag et glad menneske, og dybt taknemlig for al den hjælp jeg har fået. Jeg er blevet en stor tilhænger af energimedicin, og elsker blandt andet selvansvaret, som ligger i det. Jeg har også fundet ud af, at ved at blive guidet igennem kroppens energier, kan man blive en sundere og gladere version af sig selv. Man har dog brug for at finde en engageret, kærlig og omsorgsfuld vejleder.Og det fandt jeg i Marianne, kan jeg varmt kan anbefale.

Daria Pedersenprofile-pic

Hurtig behandling efter hjernerystelse viste mig hvor kraftfuld energi medicin er

Fra hjertet tak!

I sen-efteråret 2019 kom jeg ud for en alvorlig bilulykke i Nordtyskland. Hele mit system var i ekstrem beredskab og selvom jeg ingen synlige fysiske mén havde, fik jeg en hjernerystelse.

Jeg kontaktede Marianne Jacobsen dagen efter og Marianne, som det generøse og kærlige menneske hun er, kunne mærke alvoren i min tilstand og fik mig presset ind i hendes kalender, til en hjemmebehandling allerede dagen efter.

Jeg ved i dag, at den behandling Marianne gav mig gjorde en helt afgørende forskel for min healings-proces; Jeg kunne efter behandlingen mærke, at Marianne bragte mig tilbage i kroppen efter en nærdødsoplevelse med tilhørende trauma. Det var intet mindre end et mirakel! Jeg har ikke før mærket hvor powerfuldt energi medicin kan være, når det er i de rigtige hænder. Og det finder man i Mariannes behandlinger: utrolig dygtig, empatisk og altid top professionel.

Jeg vil derfor til enhver tid anbefale Marianne Jacobsen som energy medicine practitioner 🙏

Karen Tang Andersenprofile-pic

Hjernerystelse meget bedre, stress og depression deraf forsvundet

Jeg lider af et hovedtraume på 6 år, efter en hjernerystelse. Da jeg startede hos Marianne, havde jeg stress og depression, som følger heraf. Efter 10 behandlinger er stressen er stort set forsvundet og det samme med min depression! Det kunne være fuldstændig uoverskueligt for mig at støvsuge eller vaske tøj. Jeg græd hele dage og isolerede mig selv.Jeg har fået meget mere balance og kontrol over mig selv og mit humør. Jeg er begyndt at træne, hvilket jeg ikke har kunnet holde til i 6 år. Jeg har fået nogle øvelser, som kan lette på hovedpinen og giver mig meget mere god og positiv energi i min hverdag.Det bedste ved det hele, er at jeg er godt rustet til at kunne klare mig selv, forstået på den måde, at jeg har fået en masse gode øvelser som jeg kan lave 20 gange om dagen, hvis det er det der er behov for. Jeg skal ikke ud af døren og bruge penge på en fysioterapeut, en massør, psykolog eller tage antidepressiv, for at få det bedre. Jeg kan selv gøre en kæmpe forskel for mig selv.

Jeg må indrømme at jeg havde min skepsis for det lidt “spacy univers”, men jeg kan ikke sige andet end at Marianne er en fantastisk og professionel kvinde, som har hjulpet mig utroligt meget. Jeg har fået mere overskud i hverdagen, mere livsglæde og mere gåpåmod.

Stort knus Michelle, 28 år

Michelle Holmprofile-pic

Behandlingerne har virkelig gjort en forskel for mit energiniveau og evnen til at overskue ting

Jeg har været nede med stress i en lang periode. Behandlingerne har virkelig gjort en forskel for mit energiniveau og evnen til at overskue ting min langvarige stress sygdom.

Det bedste er at kunne mærke klar forskel efter hver behandling. Jeg bruger øvelserne med hjemme bl.a. den daglige energirutine.

Det har været en virkelig god oplevelse at få behandlinger. Før var jeg hele tiden ekstrem træt. Nu har jeg fået hjælp, på vej til at blive mig selv igen, hvor intet andet, jeg har prøvet hidtil, rigtig har gjort en forskel. Tak.

Henriette Philipsenprofile-pic

Mindre kuldskær, sover meget bedre og sværere at slå af pinden

Jeg kan klart anbefale Eden Energi Medicin v. Marianne Jacobsen.

Da jeg startede med behandlinger fik jeg rettet min energi op, herefter er vi startet op på mine intolerancer og den allerførste er chokolade. Jeg vil også bemærke de – positive – bivirkninger, som er at jeg er klart mindre kuldskær og jeg sover meget bedre og jeg er sværere at slå af pinden.

Jeg sørger for at lave mine øvelser 1 gang dagligt og det tager ca. 15 minutter alt i alt, da jeg stadig laver ”gamle” øvelser – dog kun en enkelt gang nu.

Susanne Andersenprofile-pic

Mit hormonelle system er kommet i bedre balance

Mange tak for et fantastisk forløb, hvor jeg lærte så meget om de forskellige energier i min krop, og hvordan jeg kan optimere dem.

Jeg laver mine øvelser hver dag nu, og jeg kan virkelig mærke hvor dybt de styrker mine energier, og hvor meget det gavner mig. Mit hormonelle system er kommet i bedre balance og jeg har nemmere ved at holde vægten.

Jeg kan absolut anbefale Marianne, som i min øjne både er et dejligt menneske og en fantastisk terapeut.

Diana Pedersenprofile-pic

Det er som om min krop endelig slapper af, det har jeg søgt efter i årevis

Jeg vil bare sige tak for et dejligt kursus i Energimedicin. Tak for en inspirerende og lærerig weekend.

Det var meget givende, at lære om Triple Warmer og milt meridianerne. Jeg har brugt øvelserne til TW og milten og har taget energien ud af TW. Jeg kan ikke huske hvornår jeg har haft det så godt i min krop. Det er som om min krop endelig slapper af, det har jeg søgt efter i årevis. Det er bare fantastisk.

Så nu er jeg gået i gang med at få orden på min mave, tyk- og tyndtarms og galdeblære meridianer, og se om jeg kan få dem i orden igen.

Jeg er ved at indkode de nye øvelser så de på et tidspunkt bare sidder fast. Mine døtre har lovet at lægge krop til Quickien og tå teknikken.

Nok med en tur til Marianne for at få tjekket op på det hele :D,så piger det virker.

Endnu engang tak for et godt kursus, Marianne.

Lenabrit Jørgensenprofile-pic

Efter blot to behandlinger kunne jeg konstatere en markant lettelse i mit sind og i min krop

Min zoneterapeut anbefalede, at jeg forsøgte mig med TFT hos Marianne, da jeg efter længere tids psykologbehandling mod traumatiseret angst fortsat jævnligt havde meget voldsomme angstanfald. Jeg var virkelig hårdt ramt af angst.

Jeg var noget skeptisk overfor TFT til at starte med, men jeg var omvendt klar til at nu skulle der ske en udvikling, for jeg magtede ikke at gennemleve flere angstanfald.

Efter blot to behandlinger kunne jeg konstatere en markant lettelse i mit sind og i min krop og jeg var ikke længere styret af min angst. TFT har fjernet den negative fokus og fået mig til at se meget klarere på min situation.

Jeg har fået overskud og styrke til igen at tage ansvar for mit eget liv. Jeg kan ikke forklare, hvad TFT gør, men kan blot konstatere, at det virker!

Jeg er blevet et mere positivt menneske og har i dag et afslappet forhold til de ting, mennesker og situationer, som jeg ikke kan kontrollere.

Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne som TFT terapeut. Marianne har en veludviklet evne til at lytte, hun formår at udvise nærvær og empati og jeg har følt mig meget tryg under behandlingerne.

Bettina

Kursisterne:

profile-picLenabrit Jørgensen

Det er som om min krop endelig slapper af, det har jeg søgt efter i årevis

Jeg vil bare sige tak for et dejligt kursus i Energimedicin. Tak for en inspirerende og lærerig weekend.

Det var meget givende, at lære om Triple Warmer og milt meridianerne. Jeg har brugt øvelserne til TW og milten og har taget energien ud af TW. Jeg kan ikke huske hvornår jeg har haft det så godt i min krop. Det er som om min krop endelig slapper af, det har jeg søgt efter i årevis. Det er bare fantastisk.

Så nu er jeg gået i gang med at få orden på min mave, tyk- og tyndtarms og galdeblære meridianer, og se om jeg kan få dem i orden igen.

Jeg er ved at indkode de nye øvelser så de på et tidspunkt bare sidder fast. Mine døtre har lovet at lægge krop til Quickien og tå teknikken.

Nok med en tur til Marianne for at få tjekket op på det hele :D,så piger det virker.

Endnu engang tak for et godt kursus, Marianne.

profile-picJohanne Eis

Anede ikke disse teknikker kunne gå så dybt

Et helt igennem fantastisk kursus. Jeg havde under ingen omstændigheder forestillet mig at de teknikker ville gå så dybt. Og så gør det jo det hele endnu bedre, at Marianne er en fantastisk formidler. Det er meget tydeligt, at hun ved, hvad hun har med at gøre – så tak for dig og kurset /Johanne

profile-picHannahPsykolog

Fremragende workshop med god kombi af teori, praksis og personlige erfaringer

Kære Marianne, Tak for en fantastisk workshop. Tro mig. Jeg har deltaget i mange workshops og selv afholdt mange. Jeg er meget god til og øvet i at bedømme det. Det var fremragende. Kombinationen af teori, praksis, personlige erfaringer og oplevelser du deler var dejlig. Masser af grin. En god guidning gennem de praktiske øvelser og en rigtig god relation til alle deltagerne. Især Xx som havde brug for ekstra hjælp. Tusind tak. Kan kun anbefale Mariannes kurser, hendes viden, indføling og hendes humor er i top!

profile-pic

Det er som om min krop endelig slapper af, det har jeg søgt efter i årevis

Jeg vil bare sige tak for et dejligt kursus i Energimedicin. Tak for en inspirerende og lærerig weekend.

Det var meget givende, at lære om Triple Warmer og milt meridianerne. Jeg har brugt øvelserne til TW og milten og har taget energien ud af TW. Jeg kan ikke huske hvornår jeg har haft det så godt i min krop. Det er som om min krop endelig slapper af, det har jeg søgt efter i årevis. Det er bare fantastisk.

Så nu er jeg gået i gang med at få orden på min mave, tyk- og tyndtarms og galdeblære meridianer, og se om jeg kan få dem i orden igen.

Jeg er ved at indkode de nye øvelser så de på et tidspunkt bare sidder fast. Mine døtre har lovet at lægge krop til Quickien og tå teknikken.

Nok med en tur til Marianne for at få tjekket op på det hele :D,så piger det virker.

Endnu engang tak for et godt kursus, Marianne.

Lenabrit Jørgensenprofile-pic

Fantastisk supplement til anden kropsterapi

Jeg kan kun anbefale Mariannes homeparty, som jeg fik rigtig meget ud af.

Jeg har brugt øvelserne dagligt på mig selv og har det rigtig godt med det. Jeg mangler at teste behandlingen af på andre, både de daglige øvelser og den liggende behandling. Begge dele vil blive gjort på familie og på mine klienter.

Jeg laver i forvejen kropsterapi, og det her er et fantastisk supplement. Jeg fik rigtig meget med mig hjem til en virkelig billig pris.

Mit udbytte var både personligt og fagligt.

Ina BeiterPsykoterapeut MPF og kropsterapeutprofile-pic

Fremragende workshop med god kombi af teori, praksis og personlige erfaringer

Kære Marianne, Tak for en fantastisk workshop. Tro mig. Jeg har deltaget i mange workshops og selv afholdt mange. Jeg er meget god til og øvet i at bedømme det. Det var fremragende. Kombinationen af teori, praksis, personlige erfaringer og oplevelser du deler var dejlig. Masser af grin. En god guidning gennem de praktiske øvelser og en rigtig god relation til alle deltagerne. Især Xx som havde brug for ekstra hjælp. Tusind tak. Kan kun anbefale Mariannes kurser, hendes viden, indføling og hendes humor er i top!

HannahPsykologprofile-pic

Anede ikke disse teknikker kunne gå så dybt

Et helt igennem fantastisk kursus. Jeg havde under ingen omstændigheder forestillet mig at de teknikker ville gå så dybt. Og så gør det jo det hele endnu bedre, at Marianne er en fantastisk formidler. Det er meget tydeligt, at hun ved, hvad hun har med at gøre – så tak for dig og kurset /Johanne

Johanne Eisprofile-pic

Jeg har taget nogen af øvelserne til mig og integreret dem med det, jeg i forvejen laver.

Jeg deltog på et kursus i Eden Energi Medicin i september 2017, og det, må jeg sige, var et veltilrettelagt – og veludført kursus.

Undervejs under kurset var der en fin vekslen mellem teori og praksis på en måde, så vi deltagere oplevede en stadig flow i aktiviteterne.

Vi fik gentaget indholdet på flere forskellige måder (herunder en behandling af hinanden), så vi altid var opmærksomme. Hvis vi vil bruge det vi lærte allerede nu, er det muligt.

Vi fik udleveret et materiale, som tydeligt viser øvelserne. Selve materialet er virkelig smukt og professionelt lavet.Jeg er ikke i tvivl om, at det er godt et bruge hele programmet hver dag. Jeg har taget nogen af øvelserne til mig og integreret dem med det, jeg i forvejen laver.

Også en energikrammer til dig 🙂

Karen-Kathrine Schmidtprofile-pic

Hook-up øvelsen giver mig en form for energi-orgasme…jeg klager ikke!

Tak for workshop! Jeg har lavet øvelserne hele ugen, og oplever et løft i min energi og en anden centrering, klarhed og optimisme. Virkelig dejligt og effektivt! Nogle gange når jeg laver the hook-up, giver det en form for energi-orgasme…jeg klager ikke 🙂

Jeg er begyndt at bruge den energizer vi lærte, både før access bars og som indledning i tantra massage, og det fungerer rigtig godt og naturligt i begge sammenhæng.

Inaprofile-pic

Skønne øvelser

Tak for en skøn aften i går Marianne 🙂

Skønne øvelser og godt program, du havde sammensat.

Jeg glæder mig til at bruge det og lege med det … <3

Christina Gobertprofile-pic

Stor glæde af at “banke mig selv”

Jeg har været på kursus i Eden Energi Medicin med Marianne Jacobsen.

Jeg havde i forvejen stiftet bekendtskab med energi medicin via en bog lånt på biblioteket. De 4 bank har jeg brugt igennem de seneste 2 måneder og har stor glæde af dem.

Marianne er en super god underviser, for hun er god til at forklare øvelserne, og det er tydeligt, at hun er meget begejstret for Eden Energi Medicin.

Øvelserne er simple og lette at udføre. Marianne udleverede et hæfte hvor øvelserne er vist med fotos, og der er en god beskrivelse af hvad øvelserne er gode for.

Jeg er meget begejstret for Eden Energi Medicin og kan varmt anbefale dig at tage et kursus eller en behandling hos Marianne.

Karin Mikkelsen

Presse

Østrogen bliver healet

Østrogen bliver healet

Oestrogen.dk har lavet en artikelserie om healing

    Del 1 – østrogen bliver healet (24.04.09)

    Del 2 – healing ved håndspålæggelse (24.04.09)

  Del 3 – kan healing helbrede (28.04.09)

    Del 4 – vind en rigtig healing (06.05.09)

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop