Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Krop Sind Ånd Helsemesse, Brøndby

1. februar 2019 - 3. februar 2019

Danmarks største holistiske messe indenfor alternativ behandling

Brøndby Hallen danner rammen om Danmarks største og mest alsidige messe indenfor alternative behandlingsformer – såvel fysiske, naturterapeutiske som åndelige og spirituelle.

Foredrag

Energi Medicin.

Lær en energi rutine, du kan bruge hver dag, til at styrke din krops energier og dermed din modstandskraft, dit energi niveau, din vitalitet. Lær hvordan du kan bruge din egen krops energier til at styrke dig selv. Lav om på de energier der løber igennem din krop, og du vil forbedre dit humør, dit helbred, dit sind og dine relationer.

Energi Medicin heler din krop ved at aktivere kroppens egne naturlige energier.

Messen er et oplevelsesmekka for dig som er nysgerrig, åben og søgende i forhold til, hvad der evt. kan give dig og dine et lille kærligt skub videre på livets vej.

Du bliver mødt af behandlere som brænder for deres arbejde både med fysiske behandlinger og med at hjælpe og rådgive om personlig udvikling og spirituel praksis. Oplev også spændende produkter som understøtter den holistiske og alternative tilgang til livet – naturprodukter, krystaller, musik, bøger, kort, engle og meget mere.

Lad dig fordybe i en foredragsrække som byder på 115 forskellige foredrag, workshops, minikurser, koncerter og klarsyn holder dig opdateret på alt det nye indenfor den “alternative verden”.

Detaljer

Start:
1. februar 2019
Slut:
3. februar 2019
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Brøndby Hallen
Brøndby Stadion 10
Brøndby, Brøndby Stadion 10, 2605 Brøndby
+ Google Map
Få Energi Tips og Nyheder fra Eden Energi Medicin
Eden Energi Medicin respekterer dit privatliv.