Få  7 nemme energiøvelser - helt gratis! - til at styrke dit energifelt, så du får bedre immunforsvar, mere energi og
giver kroppen mulighed for at hele sig selv.

Gør som over 7000 andre - Begynd at arbejde med dine egne energier.

For krop og sind - Til hverdagsbrug

Det er enkelt: 
Når dine energier er stærke,  har din krop mulighed for at hele sig selv.

Overskueligt præsenteret:

  • billeder og beskrivelse af hvordan du gør
  • forklaringer på hvad øvelserne hjælper med

Læs, lær og øv derhjemme

Det er enkelt:
Når dine energier er stærke, har din krop mulighed for at hele sig selv

Er du træt - orker ikke noget?
Har ikke den energi og det "drive" du gerne vil have?
Problemer med immunforsvaret?

Så er her løsningen!

Lav om på de energier der løber igennem din krop,
og du vil forbedre dit humør, dit helbred,
dit sind og dine relationer.

Hvad siger de andre om energi øvelserne?

Læser ønsker ikke billede
Jeg har været nede med stress i en lang periode. Før var jeg ekstrem træt. Øvelserne har virkelig gjort en forskel for mit energiniveau og evnen til at overskue ting. Jeg er på vej til at blive mig selv igen, hvor intet andet, jeg har prøvet hidtil, rigtig har gjort en forskel.
- Henriette (klienten har ikke ønsket billede)
Daria Pedersen, testimonial
Jeg var nærmest desperat og jeg blev hjulpet af med mine problemer, fik beroliget min angst og styrket mit immunforsvar.
- Daria
Johanne Eis
Jeg havde under ingen omstændigheder forestillet mig, at de teknikker ville gå så dybt.
- Johanne
Diana Pedersen, testimonial
Mit hormonelle system er kommer i bedre balance og jeg har lært så meget om de forskellige energier i min krop, og hvordan jeg kan optimere dem. Jeg laver mine øvelser hver dag nu, og jeg kan virkelig mærke hvor dybt de styrker mine energier, og hvor meget det gavner mig.
- Diana
Lenabrit Jørgensen
Det er som om min krop endelig slapper af, det har jeg søgt efter i årevis. Så folkens, det virker!
- Lenabrit

Drivkraften bag det hele

Jeg hedder Marianne Jacobsen og har i rigtig mange år været fascineret og meget nysgerrig omkring den alternative verden. Fordi jeg kunne se, at den havde så meget mere at byde på, end hvad øjet lige kunne se. Fordi påstanden om, at vi allesammen består af energi og indeholder det hele, var en påstand, der skulle undersøges.


Jeg tror på, at vi alle sammen er en del af universet - at vores krop og sind hænger sammen. Og derfor er det i min optik så vigtigt, at vi arbejder med vores egne energier og lade vores kroppe hjælpe til med at hele sig sig selv. Denne vej frem taler virkelig til mig fremfor for eksempel bare at tage en pille og symptombehandle.


Derfor arbejder jeg nu som energimediciner, healer, tankefeltterapeut og akupunktør.


Jeg tror på, og lever efter, at når vi laver om på de energier der løber igennem vores krop, forbedrer vi vores humør, vores helbred, vores immunforsvar, vores sind og vores relationer.


0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop