Ancient Echoes, Muskler har hukommelse

Energi Tips

0  comments

Muskler har hukommelse og gamle skader påvirker hele kroppen

Hvis du ikke får ryddet op i gamle skader, og musklen husker det, betyder det at du er ekstra sårbar for nye skader. Fordi du ikke fik den første skadet behandlet ordentligt.

De 3 mest ødelæggende ting man kan gøre på en krop er:


  • Forstuvet ankel
  • Mammografi
  • Rodbehandling

Ødelæggende fordi det har konsekvenser / følgevirkninger i resten af kroppen.

Det kan være alle former for skader på kroppen, men disse siges at være dem der påvirker kroppens mest negativt.

Det kaldes Ancient Echos (i Energi Medicin verdenen) eller Injury Recall Teknik (IRT).

Ved at lære denne Injury recall teknik / Hvordan man sletter muskel hukommelsen, frigiver du aftryk fra skader og traumer fra cellerne, musklerne og organerne.

Det er rimelig enkelt, videoen her viser hvordan - og med en noget overraskende bonus/demo af muskler og leds fleksibilitet, da også Tre Varmeren, Circulations Sex (kredsløb) meridianerne påvirkes, samt Rod- og Hara chakaret.


Slette den neurologiske hukommelse af tidligere skader

Injury recall-teknik er en teknik til at slette den neurologiske hukommelse af tidligere skader, som ofte forstyrrer normal heling, hvilket tillader subluksationer at vende tilbage. (Ledskred, luksation, skade, hvorved ledfladerne forskydes fuldstændigt og blivende fra hinanden. Delvis forskydning betegnes subluksation. Ledskred kan opstå efter slag, stød eller forvridning. Ledskred kan desuden være medfødt eller opstå som følge af anden sygdom, fx gigtsygdomme, lammelser eller betændelse.)

Når et væv er skadet, prioriterer kroppen dets heling højt. Også alle mulige kemiske og neurologiske processer begynder.

Injury-Recall-Teknik (også kaldet Ancient Echoes inden for Energi Medicinen) er en særlig metode inden for muskelfunktionsdiagnostik, der fokuserer på at identificere og behandle traumer, der er forankret i underbevidstheden som følge af stærke fysiske smerter, såsom operationer og ulykker, eller intense følelser som frygt, tristhed og chok.

Når vi udsættes for sådanne oplevelser, aktiveres en forsvarsmekanisme i vores nervesystem, og dette traume bliver forankret i vores underbevidsthed. Dette kaldes traumer, og det kan resultere i uforklarlige smerter, komplekse symptomer og manglende terapeutisk succes med tidligere behandlinger.

I forsøget på at beskytte det ramte område undgår vores nervesystem overbelastning ved at skabe kompensationsmønstre. Disse gamle kompensationsmønstre forbliver aktive i kroppen og kan resultere i en vedvarende "beskyttende refleks", der svækker immunforsvaret og forårsager forskellige symptomer.

Selvom en skade er helet nok til at fungere igen, er der ofte en energetisk rest af traumer, som fortsætter med at signalere disharmoni gennem kroppen, hvilket kan føre til en kaskade af konsekvenser. 

Ved at anvende Injury-Recall-Technique til at behandle det ramte område opnås en lettelse i nervesystemet, og den beskyttende refleks normaliseres. Dette bidrager til lindring af symptomer og muliggør en mere effektiv behandling af de underliggende traumer og kompensationsmønstre.


Hvis vi tager meridianerne med:

Teknikken Ancient Echoes (Injury Recall Teknik, IRT), veksler mellem at frigive statiske energier i nakken og at flytte klientens ben væk fra deres krop. Benbevægelsen er én måde at tale med Cirkulations-Sex-meridianen på: Med klienten på ryggen og benene samlet, sving langsomt det ene ben til siden, til kanten af deres komfortzone, og læg mærke til, hvor langt de kan strække sig. Sæt derefter benet tilbage til hvile på briksen. Circulation-Sex meridianen er Tre Varmerens Yin-partner, og dens opgave er at beskytte hjertet og styre cirkulationen af væsker, energi og hormoner. Musklerne i hofterne er styret af Cirkulations-Sex, og dens balancetilstand påvirker direkte harmonien i rodchakraet. Efterhånden som nakken slipper spændinger, frigøres Triple Warmer energi, og Circ-Sex spreder denne frihed ind i alle leddene, hvilket tydeligt fremgår af, hvor meget længere benet kan flyttes.

Ancient Echoes bruges til at slappe dybt af og genoprette Tre Varmeren, ændre langsigtede vaner og frigøre spændingsmønstre fra amygdala (frygt-respons center i hjernen). Tre Varmeren fungerer som vores primære forsvarsmeridian, som øjeblikkeligt aktiveres af vores kamp eller flugt-reaktioner på enhver stress. Tre Varmeren stræber efter at bevare alle vores vaner i et forsøg på at holde os sikre, selv vaner, der skaber forstyrrelser og ubehag. 

Denne blide protokol hjælper med at befri os fra gamle vaner, samt fra “løfter”, vi har gemt i vores halschakra, som ikke længere er relevante for vores velvære. Fordi halschakraet indeholder et kommunikationskammer for hvert af de andre store chakraer, er hele chakrasystemet gavnligt. Efterhånden som nakkefrigørelsesteknikken skrider frem, er Circ-Sex muskeltesten i stand til at strække sig længere og længere uden ubehag, og dette indikerer også, at rodchakraet er ryddet for at udveksle energier med Jorden, med større lethed.


Energi test en gammel skade

Med IRT energitestes en gammel skade ved terapilokalisering. For at bruge terapilokalisering skal du røre ved et sted på kroppen, hvorfra du ønsker at få information, og kommunikere med det via muskel-energitest. Testresultaterne er normalt stærke, indtil hovedet flyttes i bagover (klienten/dig selv vipper hagen op). Hvis testen slår fra med hovedet vippet bagover, indikerer dette, at der er muskelhukommelse af traumet tilbage på det sted, der er terapilokaliseret. Derefter holder man let på det gamle skadested, mens hovedet vippes fremover 10-20 gange og derved ryddes muskelhukommelsen for gamle traumer.


Du kan selv

Du kan selv cleare gamle skader, operationer og områder af tilbagevendende svaghed med IRT, begyndende med en generel energibalancering (som i den Daglige Energi Rutine), og slutte af med at lave en masse 8-taller i luften over området eller tegne lysende hjerter i energifeltet. Du vil måske finde det mest effektivt at nikke mens du sidder, og bruge tyngdekraften/den anden hånd som en allieret, når du arbejder med dig selv.


Terapeut historier - og øjne

Andre har oplevet at selvom øjnene ikke er blevet direkte skadet, at gamle hovedskader, piskesmæld og følelsesmæssige traumer kan efterlade spor af cellulær hukommelsesforstyrrelse i øjnene. 

En terapeut har bemærket, at når man arbejder med øjnene, kan testen slå fra på personen, der kigger i en anden retning end lige frem. Hun lod klienten holde en hånd over øjet, mens klienten kigger i den retning, der førte til en svag test, mens hun sørger for at arbejde med hovedfremoverbøjningen. Da de havde clearet det, testede klienten stærk med øjnene vendt i enhver retning med hovedet bøjet bagover.

En anden terapeut skriver om en klient, der har haft kroniske hoftesmerter i omkring to år. Efter at have lavet en blandet IRT og EEM behandling, faldt hans smerteniveau fra 5 til 0. Han var meget overrasket og glad. Siden da har smerten sneget sig tilbage til et 1 eller 2. 

En tredje terapeut skriver om en klient, der havde forstuvet en ankel slemt for omkring otte år siden. Da de havde en IRT/EEM session, gennemarbejdede de alle de skader, klienten kunne huske, og hun følte sig meget mere "sig selv" bagefter. Hun sov bedre, og hendes kroniske nakke- og skulderspændinger lettede. Flere dage efter sessionen rapporterede hun, at hendes ankel spontant begyndte at hæve og få blå mærker, som om det manifesterede forstuvningen "fra hukommelsen." Hun lavede IRT for sig selv og pegede hele vejen rundt om anklen, hver gang hun behandlede sig selv med hoved-nik. Herefter forsvandt blå mærker og hævelse inden for en time.


Tre Varmeren husker også

Det giver mening, at muskel- og cellulær hukommelse holdes på plads af Tre Varmeren, da Tre Varmer-meridianen løber langs halsen. Ved at kombinere Ancient Echoes nakkeudløsninger, mens man terapi lokaliserer skadeområder, kommunikerer vi et dybere skift i vaner direkte til kompromitterede områder. Det giver også mening at arbejde med halschakraet, ved at strække og bøje hovedet, for ikke kun er halsen rig på proprioceptorer, som holder muskelhukommelsen, men halschakraet er stedet, hvor vores systemer sender alle de historier, vi skal fortælle til.


Den fleksibilitet, der opnås, når der opstår balance mellem fleksion og ekstension på hals kamrene, giver genlyd i hele kroppen. Derfor er benet i stand til at strække sig længere. Gør du dette, mens du aktiverer skadesområdet, frigiver du energiske aftryk, beroliger Tre Varmeren og genopretter en følelse af tryghed i kroppen.

You may also like

Mystikkens Univers, Helsemesse Østerbro nov 24

Mystikkens Univers, Helsemesse Østerbro nov 24

Horrible Hovedpiner – og hvad du selv kan gøre ved dem

Horrible Hovedpiner – og hvad du selv kan gøre ved dem

Flot 4 siders artikel om Donna Edens arbejde i Zoneterapeut bladet

Flot 4 siders artikel om Donna Edens arbejde i Zoneterapeut bladet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!

0
  0
  Din Kurv
  Din kurv er tomTilbage til Shop