Weekend Workshop i København 10. - 11. September 2022:

Grundkursus i
Donna Edens Energi Medicin

med Marianne Jacobsen

Til dig, der vil lave om på energierne i din krop og samtidig forbedre dit humør, dit helbred, dit sind og dine relationer

På dette lille og hyggelige kursus, hvor der er plads til os alle, vil jeg lære dig om de grundlæggende elementer i Eden EnergiMedicin på en sjov og tryg måde.

Weekendkurset er lige ud af landevejen, nemt at gå til og fyldt med information til at hjælpe dig med at passe bedre på dig selv og hjælpe andre med at gøre det samme.

Grundkurserne bliver afholdt over hele verden - på engelsk. Dette er din mulighed for at tage et kursus tæt på - og samtidig oversat til dansk. Så du kan låse op for din krops naturlige helbredende kraft uden, at sproget bliver en barriere.

Prøv at spørge dig selv …

 • Savner du at være forelsket i livet igen?
 • Vil du opnå velvære på alle niveauer? Så du både kan fokusere og koncentrere dig bedre - mens du føler dig gladere og bedre tilpas? Og vil du gerne gøre det uden medicin?
 • Kæmper du måske med depression, stress, angst eller lignende? Og er nu tidspunktet, hvor du vil gøre noget nyt?
 • Mangler du energi i hverdagen, og vil du gerne selv gøre en indsats for at få energien tilbage?

Så er mit grundkursus for dig. I virkeligheden er kurset for alle. Men det er særligt givtigt for dig, der søger forandring i dit liv på naturlig vis. Dig, der gerne vil arbejde med dig selv, eller dig, der har klienter og gerne vil hjælpe dem i arbejdet med deres energier.

Du kan hjælpe din krop med at hele ved at aktivere kroppens egne naturlige energier gennem energimedicin

“Energi Healing er fremtidens medicin. I alle kulturer og i alle medicinske traditioner før vores, blev healing opnået ved at bevæge energi.”

- Albert Szent-Györgyi, Nobel Prize for Medicine Recipient

Energimedicin bruges til healing, men det bruges også til at give dig vitalitet, når du er tappet for energi, robusthed, når du er stresset, og glæde når du er nede. Donna Eden har i næsten 40 år vist mennesker, hvor nemt det er at tune ind og regulere deres krops egne energier. Og intet slår det, der sker, når mennesker liver op igen på måder, de aldrig selv havde kunnet forudse.

Du kan få det bedre uden kemisk medicin

Det kan faktisk lade sig gøre. På denne workshop giver jeg dig flere tilgangsvinkler til, hvordan du styrker dig selv. Du lærer at teste dig selv, så du ved, hvor din krop råber (højest) om hjælp, og du lærer, hvordan du lytter til den og hjælper den.

Kurset er til dig, der vil finde tilbage til dit gamle jeg og den glæde, du engang kunne mærke

Måske kan du genkende følelsen af at savne dit gamle jeg. Et jeg, der havde energi og overskud til at lave alt det, du syntes, var sjovt. Du vil finde glæden igen og have en hverdag, der flyder nemmere, i stedet for at dræne dig for energi. Måske du kan mærke i dig selv, at der bare må være en mere naturlig måde at blive frisk på. En måde, der ikke indebærer, at du skal tage piller hver dag.

Donna Eden har prøvet det på egen krop. Hun har fået samlet sig selv totalt op igen: Kun ved at vende sin egne energier.

Det kan du også.

Du skal bare vide hvordan - og det er slet ikke svært - men du har brug for en masse teori kombineret med viden omkring, hvordan du bruger det i praksis. Det får du på grundkurset. Målet er, at du, når du kommer hjem, kan mærke, hvilken virkning det har på din egen krop. Derfor skal vi selvfølgelig også øve os - på os selv og på hinanden.


Kan energimedicin overhovedet konkurrere med eller komplementere vestlig medicin?

Konventionel, vestlig medicin fokuserer grundlæggende på biokemien af celler, væv og organer. Energimedicinen fokuserer grundlæggende på de energifelter omkring og i kroppen, som organiserer og kontrollerer væksten og reparationen af celler, væv og organer.

For at opretholde et dynamisk helbred har din krops energier brug for:

 • At kunne bevæge sig og have plads til at kunne bevæge sig – energier kan blive blokerede pga. toksiner, muskulære eller andre sammensnøringer, langvarig stress eller forstyrrelser af andre energier.
 • At kunne bevæge sig i bestemte mønstre – generelt i harmoni med de fysiske strukturer og funktioner, som energierne bevæger og understøtter. ”Flow follows function”.
 • At kunne krydse over – på alle områder; fra mikroniveau som den dobbelte helix i DNA’et, til makroniveau, hvor den venstre side af hjernen kontrollerer den højre side af kroppen og vise versa.
 • Opretholde en balance med andre energier – energierne kan miste deres naturlige balance på grund af langvarig stress eller andre forhold, der fastgør bestemte energisystemer i overlevelsestilstand.

Når din krop ikke er sund, får du også værktøjerne til at identificere og afbalancere forstyrrelserne i dine energier. Ved at ændre de svækkede energimønstre forbedrer vi vitaliteten af organer, celler og psyke ved hjælp af de mest effektive og mindst indgribende metoder. Livsmod, sundhed og glæde er på dagsordenen.

Hvad siger kursisterne?

Fremragende workshop med god kombi af teori, praksis og personlige erfaringer

Kære Marianne, Tak for en fantastisk workshop. Tro mig. Jeg har deltaget i mange workshops og selv afholdt mange. Jeg er meget god til og øvet i at bedømme det. Det var fremragende. Kombinationen af teori, praksis, personlige erfaringer og oplevelser du deler var dejlig. Masser af grin. En god guidning gennem de praktiske øvelser og en rigtig god relation til alle deltagerne. Især Xx som havde brug for ekstra hjælp. Tusind tak. Kan kun anbefale Mariannes kurser, hendes viden, indføling og hendes humor er i top!

profile-pic
Hannah
Psykolog

Spændende at give energimassage og ikke mindst var det rigtig godt at lære at energiteste

Jeg oplevede at blive meget klogere på Donna Eden's energimedicin, og fik vist og prøvet øvelser, det var så godt. Det bedste var at vi fik opgaver og skulle vise og forklare dem, det var rigtig godt og lærerigt. Der var så mange gode ting på det kursus. Jeg bruger det hver dag hjemme, og det er bare godt. Der er intet på dette kursus, jeg kunne tænke mig anderledes, jeg er meget tilfreds.Efter kurset er jeg stadig så tændt på at bruge energimedicinen, jeg ved at jeg vil bruge det resten af mit liv. Jeg fortæller om det, til mine venner og familie, og der er mange, der gerne vil på tilsvarende kursus. Jeg havde det super godt på alle måder. Jeg vil blot tilføje, at jeg er så tilfreds. Vil på kursus igen! Jeg har familie, der også er blevet meget interesseret.Det var spændende at lave øvelserne sammen med Marianne, det var spændende at give energimassage og ikke mindst var det rigtig godt at lære at energiteste. Alt i alt var det et givende kursus, og stemningen var god under hele forløbet.Marianne Jacobsen er en god underviser, man kan mærke, hvor passioneret hun er omkring energimedicin. Jeg har fortalt vidt omkring dette kursus, og kan fornemme at den store interesse for energimedicin.(Hanne har ikke ønsket billede)

profile-pic
Hanne Bøgelund

Det er som om min krop endelig slapper af, det har jeg søgt efter i årevis

Jeg vil bare sige tak for et dejligt kursus i Energimedicin. Tak for en inspirerende og lærerig weekend.Det var meget givende, at lære om Triple Warmer og milt meridianerne. Jeg har brugt øvelserne til TW og milten og har taget energien ud af TW. Jeg kan ikke huske hvornår jeg har haft det så godt i min krop. Det er som om min krop endelig slapper af, det har jeg søgt efter i årevis. Det er bare fantastisk.Så nu er jeg gået i gang med at få orden på min mave, tyk- og tyndtarms og galdeblære meridianer, og se om jeg kan få dem i orden igen.Jeg er ved at indkode de nye øvelser så de på et tidspunkt bare sidder fast. Mine døtre har lovet at lægge krop til Quickien og tå teknikken.Nok med en tur til Marianne for at få tjekket op på det hele :D,så piger det virker.Endnu engang tak for et godt kursus, Marianne.

profile-pic
Lenabrit Jørgensen

Anede ikke disse teknikker kunne gå så dybt

Et helt igennem fantastisk kursus. Jeg havde under ingen omstændigheder forestillet mig at de teknikker ville gå så dybt. Og så gør det jo det hele endnu bedre, at Marianne er en fantastisk formidler. Det er meget tydeligt, at hun ved, hvad hun har med at gøre - så tak for dig og kurset /Johanne

profile-pic
Johanne Eis

Weekendens Program

Del 1 - Lørdag

Her introducerer jeg dig for det grundlæggende fra EEM (Eden EnergiMedicin):

 • Den Daglige Energi Rutine
 • Stress håndtering
 • Redskaber til at slippe negative følelser
 • Hvordan man holder sig jordforbunden (grounded), centreret og fokuseret

Jeg introducerer dig til de grundlæggende elementer inden for EEM samt mange emner, der er vigtige for din egenomsorg og heling. Du lærer en hurtig og en daglig energirutine (på kun 5-7 minutter), som vil sætte skub i dine energier på ingen tid, samtidig med at du vil opnå en bedre jordforbindelse, og du vil blive bedre til at holde fokus.

Med grundkursets del 1 får du også en introduktion til meridianbanerne, en af grundpillerne inden for EEM. Meridianbanerne er de energi-årer, der holder liv i vores kroppe og vores energisystemer. Måder til at arbejde med og afbalancere de to hovedmeridianer, Tre Varmer og Milt, fremhæves på dette kursus, samt forskellige, ekstra teknikker til håndtering af stress.

Del 2 - Søndag

Om søndagen får du endnu flere teknikker, du kan bruge på dig selv og dem, du holder af. Jeg lærer dig …

 • Hvordan du arbejder din aura
 • At energiteste fødevarer og kosttilskud
 • Smertelindrende teknikker
 • Kraftfulde energiafbalanceringsprotokoller til at give andre
 • Hvordan vi kan teste dem for at se, om de trænger til at blive styrket
 • Masser af “hands-on” tips og praktiske øvelser

Del 2 fortsætter, hvor del 1 slap, og giver dig vigtige teknikker til at få energien til at flyde, til at håndtere smerter og til at teste fødevarer eller produkter ved hjælp af energitesting.

Med denne hjørnesten inden for EEM lærer du, hvordan du kan få en dialog med din krops energier, sådan at du kan fastslå eller bestemme en harmoni mellem dine energier og fødevarerne ved hjælp af Milt meridians energitest samt de tre lette måder at energi teste sig selv på.

Ligesom Del 1 er denne del fyldt med praktiske øvelser, flere øvelser, og atter øvelser, og det afsluttes med, at I hver især skal prøve en EEM mini session på jer selv, som afbalancerer og beroliger jeres energi.

Tilmeld dig workshoppen
"Grundkursus i Eden Energi Medicin":

Energi Medicin heler din krop ved at aktivere kroppens egne naturlige energier.

Grundkursus i Eden Energi Medicin
Workshop med Energi Terapi

Pris


Din investering i disse 2 fulde kursusdage, som du vil kunne tage med hjem og anvende med det samme - inkl. alle materialer - er

kr. 3.895,-

Mulighed for at betale i 2 eller 4 rater (uden renter og gebyrer).

1. rate ved køb, efterfølgende rater med en måneds mellemrum.

Det svarer nogenlunde til hvad 2 par sko koster, en middag og en tur i biffen.

Eller et par timer hos en psykolog og en selvhjælpsbog.

På dette kursus går du rent faktisk hjem med noget du kan bruge til noget. Derhjemme. For dig selv. Med dine egne hænder.

Det kan næsten ikke være mere enkelt - og dog så effektivt.

Det skal prøves på egen krop.

RAB point

Kurset er godkendt til at optjene RAB point ved ZCT.

Kan du ikke den weekend?
Skriv dig på interesselisten!


Hvis du ikke har mulighed for at komme på kursus denne weekend, kan du skrive dig på ventelisten, så får du først besked, når næste kursus er planlagt.

Tøv ikke med at vælge at få det bedre. Tag et aktivt valg mod at gøre noget ved din sundhed, fysisk såvel som mentalt.

Tidligere kursist?

Er du tidligere kursist og gerne vil have opfrisket din viden, eller måske fyldt nogle glemte huller?

Så har du mulighed for at komme på grundkurset igen til ½ pris!

Livsmod, Sundhed og Glæde!

Kursusforløb
 • På dette kursus lærer du Donna Edens Daglige Energi Rutine, som holder dine grundlæggende energier sunde hele dagen.
 • Du lærer vigtigheden af at have jordforbindelse hver dag, især hvis du har svært ved at lytte, lære eller fokusere, eller du samler for meget energi op fra andre
 • Du lærer teknikker til at håndtere stress
 • Du ved hvordan du skal arbejde med dine meridianer og hvor du skal tage fat, når der er noget der går dig på
 • Du lærer at fjerne toksiner/affaldsstoffer fra dine organer og tilføre mere energi til organet
 • Du finder ud af hvor nemt det er at energi teste dig selv, for ubalancer i din krop - og vide hvor du skal sætte ind
 • Du lærer flere forskellige smertelindrende teknikker
 • Du får en masse teori og ikke mindst en masse praktiske øvelser - Learning by doing!
 • Du lærer grundlæggende energi testning - energetisk kommunikation med kroppen
 • Du lærer at energiteste fødevarer og kosttilskud - er de i harmoni med dine energier
 • Du lærer hvad meridianer er
 • Du lærer vigtigheden af forholdet mellem Tre Varmer og Milt meridianen - og lærer metoder til at afbalancere de to
 • Du kan identificere de teknikker der passer bedst til dig og din krop og energier

Undervisningen foregår:
Praktisk:
Lørdag d. 10. September
samt Søndag d. 11. September 2022.

Begge dage foregår undervisningen fra kl. 10:00 til 17:30
Ankomst Lørdag fra kl. 9.30.

Hvor:

Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg

Det røde hus, ved siden af Aldi. Indgang af glasdøren ud mod parkeringspladsen.

Kaffe, te og snacks er med i kursusprisen.
Frokost medbringes.

Corona info:

Hvis anbefalingerne ændrer sig, og det ikke er muligt at afholde kurset, returneres dine penge naturligvis.

Praktisk:

På kurset tilbyder jeg dig også, at du kan blive medlem af en lukket facebookgruppe, hvor du kan dele erfaringer med de øvrige deltagere og stille spørgsmål. Jeg er også med i gruppen for at sparre og følge op på dine udfordringer.

Kaffe, te og snacks er inkluderet. Medbring selv frokost, og kom gerne i noget afslappet tøj, som du kan bevæge dig i og eventuelt nogle indesko.

Kurset foregår på dansk, mine PowerPoints er på dansk og udleveret materiale er nu også på dansk, så sproget ikke bliver en barriere for nogen af os.

Efter afslutningen af kurset modtager du et certifikat som dokumentation på din deltagelse i kurset med angivelse af antal lektioner (á 45 min), i alt 20 lektioner (15 timer).

Grundkursus i Donna Edens Energi Medicin

Hør, hvad andre fortæller om deres oplevelse med mit kursus

Der er meget hands-on på kurset - både på os selv og på hinanden

Efter en weekend på Mariannes kursus "Videre med Energi Terapi" (jeg har også tidligere været på Grundkurset) er jeg helt blæst i hovedet af al den nye spændende viden, og samtidig fyldt med energi på den gode måde :-). Vi har lært en masse teknikker til at teste os selv og hinanden for energi ubalancer, og ikke mindst lært en række øvelser til at genskabe og opretholde energien i kroppen, hvis den nogle steder er kommet ud af balance.Der er meget hands-on på kurset - både på os selv og på hinanden, og man bliver på ingen måde udlært i alle teknikkerne på bare en enkelt weekend. For at få det ind under huden, er det en god ide at træne derhjemme bagefter, og efter weekenden er jeg topmotiveret til at fortsætte arbejdet.Marianne deler gavmildt ud af sin store viden om energien og dens veje i kroppen, og formidler det både fagligt og humoristisk. Dagene er krydret med gode anekdoter og praktiske eksempler, og frem for alt med et godt humør.Jeg kan på det varmeste anbefale både "Grundkursus i Energi Medicin" og "Videre med Energi Terapi" hos Marianne og Eden Energi Medicin.

profile-pic
Annette Kristensen
Ingeniør og Qigong-instruktør

Det hele faldt på plads

Tusind tak for sidst, det var for mig en rigtig spændende, intens og lærerig weekend.Jeg lavede den daglige energi rutine i forvejen, og kendte lidt til medianerne, men på weekenden “ faldt det hele på plads”.️Jeg lærte meget teori og fik gode øvelser, fif/ tricks med, som jeg kan bruge i hverdagen, men bestemt også i mine behandlinger. Jeg udfører den "Daglige Energi Rutine“, samt følger alle medianerne, næsten dagligt. Radiant Circuits har jeg endnu ikke udført, men er glad for at du har lavet en video, så dem vil jeg også fremover øve og få ind “under huden” og med i rutinerne.

profile-pic
Mille Malene Linding Olsen

Jeg har taget nogen af øvelserne til mig og integreret dem med det, jeg i forvejen laver.

Jeg deltog på et kursus i Eden Energi Medicin i september 2017, og det, må jeg sige, var et veltilrettelagt – og veludført kursus.Undervejs under kurset var der en fin vekslen mellem teori og praksis på en måde, så vi deltagere oplevede en stadig flow i aktiviteterne.Vi fik gentaget indholdet på flere forskellige måder (herunder en behandling af hinanden), så vi altid var opmærksomme. Hvis vi vil bruge det vi lærte allerede nu, er det muligt.Vi fik udleveret et materiale, som tydeligt viser øvelserne. Selve materialet er virkelig smukt og professionelt lavet.Jeg er ikke i tvivl om, at det er godt et bruge hele programmet hver dag. Jeg har taget nogen af øvelserne til mig og integreret dem med det, jeg i forvejen laver.Også en energikrammer til dig :)

profile-pic
Karen-Kathrine Schmidt

Stor glæde af at "banke mig selv"

Jeg har været på kursus i Eden Energi Medicin med Marianne Jacobsen.Jeg havde i forvejen stiftet bekendtskab med energi medicin via en bog lånt på biblioteket. De 4 bank har jeg brugt igennem de seneste 2 måneder og har stor glæde af dem.Marianne er en super god underviser, for hun er god til at forklare øvelserne, og det er tydeligt, at hun er meget begejstret for Eden Energi Medicin.Øvelserne er simple og lette at udføre. Marianne udleverede et hæfte hvor øvelserne er vist med fotos, og der er en god beskrivelse af hvad øvelserne er gode for.Jeg er meget begejstret for Eden Energi Medicin og kan varmt anbefale dig at tage et kursus eller en behandling hos Marianne.

profile-pic
Karin Mikkelsen

Jeg håber, vi ses

For jeg vil glæde mig meget til at tilbringe healende dage sammen med dig og lære dig alt det, der har hjulpet mig de sidste mange år.

Kærlig hilsen

Marianne


0
  0
  Din Kurv
  Din kurv er tomTilbage til Shop