Close
Stubtoften 8, Ganløse, 3660 Stenløse
3151 3638 info@edenenergimedicin.dk

Grundkursus i Donna Edens Energi Medicin
Lørdag og søndag (EM 101 / 102)

Lær de grundlæggende elementer i EEM Energi Medicin på et lille, hyggeligt og rart kursus med en af vore autoriserede lærere, uddannet inden for EEM ’s certificeringsprogram.

Kunne du tænke dig at lære det grundlæggende fra Eden Energi Medicin (EEM) på en sjov måde og i et trygt miljø? Hvis ja, så er dette weekendkursus til dig! Kurset er lige ud af landevejen, nemt at gå til og fyldt med information til at hjælpe dig med at passe bedre på dig selv og hjælpe andre med at gøre det samme.

Grundkurserne bliver afholdt over hele verden - på engelsk. Dette er din mulighed for at tage et kursus tæt på - og samtidig oversat til dansk. Der bliver undervist på dansk, powerpoints er på dansk, og det meste af det udleverede materiale er på engelsk.


2019

Grundkurser i 2019:

16.-17. november 2019,
Aarhus

Næste kurser i DK:
16. - 17. november 2019
AkupunkturAkademiet,
Elkjærvej 26, 1. sal, 8230 Åbyhøj

Hvis du har et forslag til hvor i landet, du kunne tænke dig at jeg skulle holde et kursus, så skriv til mig på marianne@edenenergimedicin.dk.

Næste Grundkursus i DK 
starter om:

102
Dage
01
Timer
31
Minutter
32
Seconds
Grundkursus i Eden EnergiMedicin, Århus nov 19

Livsmod, Sundhed og Glæde!

EM101   (lørdag) 
introducerer det grundlæggende fra EEM og indeholder:
  • Den Daglige Energirutine
  • Stress håndtering
  • Redskaber til at slippe negative følelser
  • Hvordan man holder sig jordforbunden (grounded), centreret og fokuseret
  • Hvordan man fjerner toksiner med Refleks Punkterne
EM102   (søndag) 
giver dig flere teknikker til brug på dig selv og dine kære:
  • Hvordan du arbejder med auraen
  • Lær at energi teste fødevarer og kosttilskud
  • Smertelindring teknikker
  • Lær kraftfulde energi afbalancerings protokoller til at give andre
  • Masser af “hands-on” og praktiske øvelser

Lørdagen hedder EM101 og søndagen hedder EM102. Betegnelsen EM101/2 er amerikansk og betyder begynderkursus. Du vil bla. finde disse betegnelser på universiteterne. I Danmark bruger vi det ikke. I nogle lande bliver de udbudt selvstændigt, men jeg ser fordelen i at have en hel weekenden i Energi Medicinens tegn.

Kurset behandler mange af de centrale emner fra Donna Edens prisvindende bog, Energy Medicine (på dansk: Energi Medicin i Praksis). Den information du tilegner dig fra denne weekend, vil hjælpe dig med at have det bedre og være den bedste udgave af dig selv.

Lørdag

EM101   (Lørdag) 
Introducerer dig til de grundlæggende elementer inden for EEM samt mange emner, der er vigtige for din egenomsorg og heling.
Du lærer en hurtig, daglig energirutine (på kun 5-7 min.), som vil sætte skub i dine energier på ingen tid, samtidig med at du vil opnå en bedre jordforbindelse, og du vil blive bedre til at holde fokus.
Med EM101 får du også en introduktion til meridianbanerne, en af grundpillerne inden for EEM. Meridianbanerne er de energi-årer, der holder liv i vores kroppe og vores energi systemer.
Måder til at arbejde med og afbalancere de to hovedmeridianer, Triple Warmer og Spleen (Tre Varmeren og Milten), fremhæves på dette kursus, samt forskellige, ekstra teknikker til håndtering af stress.

Søndag

EM102   (Søndag) 
Fortsætter, hvor EM101 slap, og giver dig vigtige teknikker til at få energien til at flyde, til at håndtere smerter og til at teste fødevarer/produkter ved hjælp af energi testing.
Med denne hjørnesten inden for EEM lærer du, hvordan du kan få en dialog med din krops energier, sådan at du kan fastslå eller bestemme en harmoni mellem dine energier og fødevarerne ved hjælp af Spleen (Milt) meridians energitest samt de tre lette måder at energiteste sig selv på.
Ligesom EM101 er dette kursus fyldt med praktiske øvelser, flere øvelser, og atter øvelser, og det afsluttes med, at hver enkelt deltager skal prøve en EEM mini session på sig selv, som afbalancerer og beroliger deres energi.


Praktisk og Pris

Praktisk:

Tag noget afslappet tøj på du kan bevæge dig i og evt. nogle indesko.

Efter afslutning af kurset modtager du et certifikat som dokumentation på din deltagelse i kurset med angivelse af antal lektioner (á 45 min), ialt 20 lektioner (15 timer).

Kurset vil blive undervist på dansk, powerpoints er på dansk, udleveret materiale (handouts) er på engelsk. 


Lokation og brikse:

Aarhus:
Kurset afholdes i dejlige kursuslokaler hos AkupunkturAkademiet, Elkjærvej 26, 1. sal, 8230 Åbyhøj lige sydvest for Aarhus, ved Brabrand Sø.

Der vil blive serveret kaffe, te, vand og snacks, frokosten medbringer du selv. I Kbh ligger der der en Aldi lige ved siden af.

Pris:

2 dages workshop: kr. 3.295,- inkl. moms.
Mulighed for at betale i 2 rater.

Fra kl. 10.00 til 17.30.
Dørene åbnes lørdag fra kl. 9.30.

Din plads reserveres ved tilmelding og betalingen reserveres på dit kreditkort. Beløbet trækkes først efter kurset.

Glæder mig til at se dig 🙂

quote-left

Jeg vil bare sige tak for et dejligt kursus i Energimedicin. Tak for en inspirerende og lærerig weekend.

Det var meget givende, at lære om Triple Warmer og milt meridianerne. Jeg har brugt øvelserne til TW og milten og har taget energien ud af TW. Jeg kan ikke huske hvornår jeg har haft det så godt i min krop. Det er som om min krop endelig slapper af, det har jeg søgt efter i årevis. Det er bare fantastisk.

Så nu er jeg gået i gang med at få orden på min mave, tyk- og tyndtarms og galdeblære meridianer, og se om jeg kan få dem i orden igen.

Jeg er ved at indkode de nye øvelser så de på et tidspunkt bare sidder fast. Mine døtre har lovet at lægge krop til  Quickien og tå teknikken.

Nok med en tur til Marianne for at få tjekket op på det hele :D, 
så piger, - det virker!

Endnu engang tak for et godt kursus, Marianne.

quote-right
quote-right
quote-right
Lenabrit Jørgensen

Lenabrit Jørgensen

quote-left

Et helt igennem fantastisk kursus. Jeg havde under ingen omstændigheder forestillet mig at de teknikker ville gå så dybt. Og så gør det jo det hele endnu bedre, at Marianne er en fantastisk formidler. Det er meget tydeligt, at hun ved, hvad hun har med at gøre - så tak for dig og kurset 

quote-right
quote-right
quote-right
Johanne Eis

Johanne Eis

quote-left

Tak for workshop! Jeg har lavet øvelserne hele ugen, og oplever et løft i min energi og en anden centrering, klarhed og optimisme. Virkelig dejligt og effektivt! Nogle gange når jeg laver the hook-up, giver det en form for energi-orgasme...jeg klager ikke .

Jeg er begyndt at bruge den energizer vi lærte, både før access bars og som indledning i tantra massage, og det fungerer rigtig godt og naturligt i begge sammenhæng.

quote-right
quote-right
quote-right

Ina

quote-left

Jeg deltog på et kursus i Eden Energi Medicin, og det, må jeg sige, var et veltilrettelagt – og veludført kursus.

Undervejs under kurset var der en fin vekslen mellem teori og praksis på en måde, så vi deltagere oplevede en stadig flow i aktiviteterne.

Vi fik gentaget indholdet på flere forskellige måder (herunder en behandling af hinanden), så vi altid var opmærksomme. Hvis vi vil bruge det vi lærte allerede nu, er det muligt.

Vi fik udleveret et materiale, som tydeligt viser øvelserne. Selve materialet er virkelig smukt og professionelt lavet.
Jeg er ikke i tvivl om, at det er godt et bruge hele programmet hver dag. Jeg har taget nogen af øvelserne til mig og integreret dem med det, jeg i forvejen laver.

quote-right
Karen-Kathrine Uhre Schmidt

Karen-Kathrine Uhre Schmidt