Close
Stubtoften 8, Ganløse, 3660 Stenløse
3151 3638 info@edenenergimedicin.dk

Hvad er healing

Formål

Healing betyder at gøre hel. Healere arbejder ud fra kendsgerningen, at alt er energi og at healing er mulig gennem energetisk påvirkning. Energierne går ind og afbalancerer på både det fysiske, psykiske og det spirituelle plan.

Formålet med healing er i al sin enkelthed, at genskabe balance i din krop.

Den skal give dig en god oplevelse i kærlighed og glæde, give dig modet tilbage og give dig kræfter til at genskabe et harmonisk liv gennem universets kræfter.

Healing påvirker både krop, sind og sjæl hen imod nye balancerede tilstande af større helhed.
Energien genskaber din forbindelse til sjælen, giver dig adgang til dit sjælspotentiale og aktiverer din egen evne til selvhealing.

Og herfra at lade dig heale dig selv.

Marianne Jacobsen healer

Healing er smukt. Healing er kærlighed. Healing er og kan kun være positivt.

Der vil blive åbnet op for at du kan komme tættere på dit livsformål og du vil opleve større synkronitet i din hverdag. Transformationen vil give dig øget indre styrke, udvide din bevidsthed og styrke din medfølelse.

  • Ny energi tilføres celler, meridianbaner, chakraer og aura.

  • Ny energi rekonstruerer og genopbygger det, der er gået i stykker.

  • Ny energi genskaber cellernes evne til at kommunikere med hinanden.

  • Ny energi aktiverer dit dna

  • Ny energi åbner sindet til at se udfordringer på nye måder og fra nye vinkler.

Den teoretiske baggrund for den healingsmetode jeg anvender, er at mange sygdomme er opstået som en ubalance i kroppen energi eller i sindet. At heale betyder at hele og skabe balance ved hjælp af energi, at bringe mennesket i kontakt med sin helhed fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt.

Formålet med healing er at åbne op for de blokeringer, der har manifesteret sig i fysiske eller psykiske symptomer og igen få energierne til at flyde frit.

Stress, traumer, angst, manglende selvværd og lignende kan skabe en ubalance som på et eller andet tidspunkt manifesterer sig som en sygdom.

Ligeledes kan "mekaniske" skader, infektioner og lign., selv efter tilsyneladende heling, efterlade "aftryk" eller ubalancer i kroppen. 

Healing er med til at vi kan få en nemmere og bedre hverdag, at blive gladere, mere positive, at få forløst ting som man evt. måtte have til at sidde og blokere, at mærke sig selv meget mere, nemlig - at blive hel. 

Hvordan?

I mit arbejde med at heale, er det den åndelige verden der arbejder. Dettes kaldes spirituel healing. Jeg tillader mig selv at blive brugt som kanal for viderebringelse af energien. Jo mere passiv jeg er, jo mere jeg tømmer mit sind under en healing, des bedre kan "spirit" arbejde og sende healingen gennem mig til klienten.

Og hvad er energien så og hvor kommer den fra?

Energien kan beskrives som Universets kraft, livsenergi, Guds kærlighed, nogle kalder det "all that is" eller Goddess - hvem ved?

I flg. min overbevisning bliver energien givet til os fra Universet. Og i universet, både langt ude, men også rundt omkring os, "bor" spirit, som på alle måde de kan kan hjælper os i vores dagligdag, men også sender specialister på banen, når der f.eks. heales.

Blot sig tak og vær taknemmelig. 

Ved graviditet er healingen afslappende og beroligende for både mor og barn. 

Du skal:

  • være fuld påklædt

  • slappe af

  • tænke på din vejrtrækning og ellers så lidt som muligt

  • mærke efter hvad der sker i din krop og dit sind

  • bare nyde det og lade din krop tage imod

RAB-Healer

Jeg er registreret RAB-Healer gennem Healerringen.

RAB titlen er et kvalitetsstempel for alternative behandlere.