Close
Stubtoften 8, Ganløse, 3660 Stenløse
3151 3638 info@edenenergimedicin.dk

Hvad er Energi Medicin og hvordan virker det?

Fysikeren og nobelprisvinderen Albert Einsteins formel E=mc2, betyder ganske enkelt: Energi er det eneste der findes. Der findes flydende energi (det, vil almindeligvis opfatter som energi) og stivnet energi (stof). Alt i naturen er enten det ene eller det andet – en bevidst udvidende tanke!

Energi giver liv til hver eneste celle, hvert eneste organ i din krop. Det er livskraften. Når du har den, lever du. Når du ikke har den, lever du ikke. Så simpelt er det!

Det er de energier, der styrer kroppens funktioner, styrer immunforsvaret, hormonerne og alt hvad der holder dig i live. Disse energier besidder en forbløffende intelligens. De er meget klogere end dit intellekt, når det gælder om at holde dig sund og rask og udbedre skaderne, hvis du bliver syg.

Når det er sagt, kan du sætte gang i energierne, så du får kroppen og sindet til at summe optimalt. Det er, hvad Energi Medicin gør. Energi Medicin er din krops bedste medicin.

I Energi Medicin er energien medicinen, og den er også patienten. 
Med energien som  medicinen, kan den naturlige, vitale livskraft, der er din medfødte ret, bruges som drivkraft og styres, så den kan kurere dine dårligdomme og få dit humør til at stige. Men energien som patienten, kan du genoprette energier, der er blevet svage, forstyrrede eller er kommet ud af balance og samtidig og helbrede kroppen.

  • Flow, balance og harmoni kan genoprettes uden indgreb og opretholdes inde i kroppens energisystem gennem at:
  • Banke, massere eller holde på bestemte energipunkter på huden
  • Stryge hånden eller lave cirkler med den over huden langs bestemte energibaner
  • Ved at udføre øvelser eller indtage bestemte stillinger skabt til at frembringe en følelse af ro eller fornyelse
  • Omgive et område med helbredende energi

Energi Medicin virker både som en supplement til andre behandlingsformer og som et komplet system til at drage omsorg for og hjælpe dig selv. Det kan både gøre noget ved fysisk sygdom, følelsesmæssige problemer og sindslidelser samt fremme toppræstationer og befordre velbefindende på et højt niveau.

Energier – både de elektromagnetiske og de mere subtile – danner den fysiske krops dynamiske infrastruktur. Kroppens helbredelses tilstand afspejles i disses energiers strømmen, balance og harmoni. Når kroppen ikke er sund, er det muligt at finde frem til energi forstyrrelserne og behandle dem.

Donna Eden og David Feinstein

Hvad er Energi Medicin – set fra den venstre hjernehalvdel?

Konventionel medicin, helt grundlæggende, fokuserer på biokemi af celler, væv og organer. Energi Medicin, helt grundlæggende, fokuserer på energi felter i kroppen, der organiserer og styrer vækst og reparation af celler, væv og organer. Ændring af værdiforringede energimønstre kan være den mest effektive, mindst invasive måde at forbedre sundheden af organer, celler og psyke.

- David Feinstein, Ph.D.Og set fra den højre hjernehalvdel?

“Energi er kroppens magi! Det er din livskraft. Du holder den sund og den holder dig sund. Hvis du er syg eller trist, føles det godt at skifte din energi. Når du passer på disse usynlige energier, får det dit hjerte til at synge og dine celler bliver glade! ”

- Donna Eden