Hvad er Energi, når vi snakker mennesker

Hvad er Energi - i menneskekroppen?

Energi er roden til alt i dit liv. Vi tager det for givet, men det er der - det sørger for hvert eneste åndedrag og hvert eneste hjerteslag. Det er et ekspansivt, ofte uudnyttet reservoir med utrolig kraft og variation, og alligevel ved de fleste af os ikke, hvordan vi udnytter det til næsten sit fulde potentiale. I stedet bliver vi syge, vi rækker ud efter medicin. Vi kan ikke sove, vi rækker ud efter sovepiller. Vi bliver deprimerede og rækker ud efter Prozac. Vi føler smerte, vi rækker ud efter smertestillende medicin. Vi bliver overvægtige og rækker ud efter diætpiller.

Når det går bedst, ændrer disse lægemidler vores kropskemi, og som et resultat af det, kan vi få det bedre. Imidlertid fortsætter de underliggende energiske ubalancer ofte og efterlader os afhængige af medicin i lange perioder - nogle gange i resten af vores liv. Og som vi alle ved, kommer medicin ofte med udfordrende og ofte risikable bivirkninger.

Hvad hvis du nu havde værktøjerne til at dirigere og opmuntre din livskraftenergi til naturligt at skabe større sundhed, glæde og lang levetid?
Din krop er orkestreret af energier, der er designet til at have dit sind og din krop til at fungere bedst. Men i løbet af dit liv - hvad enten det skyldes miljøet, følelsesmæssige udfordringer eller simpelthen hverdagens stress, kan denne energi stagnere, blokere eller komme ud af harmoni. Mens vores energier er bemærkelsesværdigt modstandsdygtige, kan disse blokeringer og disharmonier efter nok tid manifestere sig som sygdomme, træthed, depression, allergier eller andre udfordringer.

Vi giver mange forskellige sygdomme mange forskellige navne, men sandheden er, at der under symptomerne er en nedbrydning i kroppens energier!

Med Eden Energi Medicin tager vi en holistisk tilgang, der er specielt tilpasset dine energier. Vi ved, at din krops helbred afspejler dens energiers sundhed. I løbet af de sidste 40 år har Eden Energi Medicin ved Donna Eden, udviklet en meget effektiv metode, der viser dig, hvad du kan gøre for at holde din energi i et positivt flow for at fremme heling og sundhed.

Energimedicin er powerfuld medicin!

 • Færre smerter, lidelse og sygdom
 • Skab mere glæde, større lykke og tilfredshed
 • Forøg fokus, klarhed og produktivitet
 • Forny balance, harmoni og trivsel
 • Forbedr den generelle sundhed og levetid

"Din krop er designet til at hele sig selv. En krops evne til at opretholde sit helbred og overvinde sygdom er faktisk blandt naturens mest bemærkelsesværdige bedrifter."

- Donna Eden

Qi energi

Så hvad er Energi Medicin?

Energi er en livskraft. Det er Qi eller Prana. Energi holder din livskraft sund og holder dig sund.

Energi Medicin får dine energier i harmoni og balance. Hvis du er syg eller nede, føles det godt at få vendt dine energier.

Når du afbalancerer din krops energier, afbalancerer du kroppens kemi, regulerer hormoner - du hjælper dig selv med at føle dig bedre tilpas og tænke mere klart.

Når du passer på din krops usynlige energier, blive dine celler bliver en celles version af glad, og alle systemerne i din krop begynder at nynne en sang, og dit hjerte begynder at synge.

Energi Medicin er blevet kaldt Fremtidens Medicin, men det giver dig mulighed for NU at tilpasse dig udfordringerne i det 21. århundrede og trives samt stråle i dem.

Hvorfor Energi Healing er Fremtidens Medicin

I alle kulturer og i alle medicinske traditioner før vores,
blev healing opnået ved at bevæge energi.

— Albert Szent-Györgyi, Nobel Prize for Medicine Recipient

Energi Medicin bruges til healing, men det bruges også til at give dig vitalitet, når du er tappet for energi, robusthed når du er stresset, og glæde når du er nede.

Hvordan virker Energi Medicin?

Energi Medicin bruger teknikker fra kendte traditioner som akupunktur, yoga, kinesiologi og Qi Gong.

Flow, balance og harmoni kan blive genoprettet uden indgreb og hvert energi system kan blive vedligeholdt ved:

 • Tapping, massage, knibe, vride eller forbinde bestemte energi punkter på huden
 • Lade hånd følge eller svirre over huden langs bestemte energi baner
 • Øvelser eller stillinger designet til at opnå specifikke energiske resultater
 • Ved fokusering at bevæge bestemte energier og/eller omgive et område med healings energier.
0
  0
  Din Kurv
  Din kurv er tomTilbage til Shop