Hvad Mette Frederiksen – og sundhedseksperterne – glemte (eller undlod) at fortælle dig!

Energi Tips

0  comments

Hvis du ikke allerede kender Alun, vil jeg anbefale dig at abonnere på hans nyhedsbrev. Det sidste nyhedsbrev jeg har fået fra ham (30.11.21), deler mine holdninger så godt. Derfor vil jeg kopiere det ind til dig her, så du også kan få en masse ideer til hvordan du holder dit immunforsvar stærkt denne vinter - og alle andre vintre 🙂

Min holdning er, at jeg ikke kan forstå hvorfor der ikke fokuseres på forebyggelse - at holde immunforsvaret stærkt, som vel er det bedste til at holde sygdom og virus fra døren, og kan ikke forstå hvorfor der kun fokuseres på vaccine. Her kan vi så begynde en lang diskussion, men den vil jeg undlade her 😉

Fra Aluns nyhedsbrev:

Så går snakken igen om flere restriktioner, men hvorfor bliver der ikke snakket om det vigtigste? Nemlig at det BEDSTE FORSVAR mod COVID-19 og alle andre sygdomme er at opbygge et stærkt immunforsvar. Så nu deler jeg min egen historie med dig. Hvordan jeg gik fra sygdom og influenza hver vinter til ikke at gå glip af en eneste arbejdsdag i mere end 20 år! Og ved du hvad? Det faktisk er meget let at opbygge et stærkt immunforsvar på kort tid. Nu skal jeg fortælle dig hvordan.

Overblik

 • Det bedste forsvar mod sygdom er et stærkt immunforsvar.
 • Stress æder dit immunforsvar op.
 • Epigenetik: Vigtig forskning viser at hele 99% af dit helbred er styret af tanker og livsstil (og altså IKKE af dine gener).
 • Sov dig sundere. Kroppen regenererer mellem kl. 22 - 02. Gå i seng uden skærm og før kl. 22.
 • Al sygdom begynder i tarmen (sagde Hippocrates). Drop nu det sukker, spis sundt, grønt og økologisk. 
 • Brug naturen. Du får både fyldt op på D-vitamin i dagslyset, bevæget kroppen og styrket din grounding. Alle årstider er gode for kroppen, så kom afsted.
 • Det ville være fantastisk, hvis regeringen ville ”sponsorere” en D-vitamin- og livsstilskampagne.

Er det muligt at vores regering og deres sundheds rådgivere har grebet det hele forkert an?

I stedet for at bekæmpe COVID-19 med social afholdenhed og flere restriktioner, er det så ikke mere effektivt at hjælpe til mere sundhed og dermed stærkere immunforsvar?

For så enkelt er det. Jo sundere du er, jo stærkere vil dit immunforsvar være, og det bedste værn du har imod coronavirus, og enhver anden sygdom, er et sundt immunforsvar.

Der findes ikke et bedre tidspunkt til at investere i dit eget og dine kæres helbred! Og nu kommer vi til kernen af det hele:


De 7 nøgletrin til at opbygge et stærkt og sundt immunforsvar HURTIGT!

Disse råd har holdt mig sund og rask de seneste 20 år: 

 

1.       Reducér dit stressniveau mest muligt

Forskere og sundhedssektoren er begyndt at forstå, at den største dræber og årsagen til størstedelen af sygdomme hos mennesket er oplevelsen af stress.

Ja, stress er ansvarlig for op mod 90 % af al sygdom, inklusive hjertekarsygdom, kræft, sukkersyge og et svækket immunforsvar!

Når du stresser, vil frigivelsen af stresshormoner (som f.eks. kortisol) lukke immunforsvaret ned for at kunne udnytte kroppens energi til at flygte fra den opfattede stressor, den legendariske ”sabeltandede tiger.”

Faktisk er stresshormoner så effektive til at sænke vores immunforsvar, at lægerne anvender stresshormoner terapeutisk til organmodtagere for at forhindre, at deres immunforsvar afviser det fremmede organ.

De tre bedste måder at få min krop til at slappe af er: 

 1. En teknik jeg har lært af professor Srikumar Rao, en teknik, som fuldstændig kan fjerne stress fra vores liv. Det er helt bogstaveligt livsændrende.
 2. Få en god nats søvn hver nat. 
 3. Tilbringe så meget tid i naturen som muligt. 

 

2.       Gør som professor Bruce Lipton 

Bruce Liptons forskning er livsændrende.

Han er pionér indenfor den nye videnskab epigenetik, som ganske enkelt smider moderne lægevidenskabs visdom om, at vi er ofre for vores medfødte gener, ud ad vinduet.

Vi begynder nu at forstå, kun 1 % af al sygdom er genetisk betinget, og faktisk er der kun seks større sygdomme, som er styret af et enkelt gen, herunder cystisk fibrose, hæmofili, Huntingtons sygdom, Tay-Sachs sygdom, arvelig hæmokromatose og Marfans syndrom.

For resten af de 99 % af verdens befolkning er helbredet styret af vores overbevisninger og af vores livsstil.

Så hvis du tror, at du bliver syg af COVID-19, øger du stærkt sandsynligheden for, at det sker.

Vend i stedet det hele om, og anvend den mest kraftfulde medicin på planeten, nemlig taknemmelighed.

Brug hver dag noget tid (det gør underværker at gøre det i sengen, lige før søvnen indfinder sig) på at være taknemmelig over, hvor sund du er, og for alle de gode ting i dit liv.

Ja, selv i tider som disse er der gode ting, der kommer ud af coronavirus. I går aftes spurgte vi vores børn om dette over aftensmaden, og deres svar var virkelig inspirerende!

Jeg plejede selv at blive syg hver vinter, nu er jeg i stedet taknemmelig for mit stærke helbred.

 

3.       Sov dig til et stærkt og sundt immunforsvar

Din krop restituerer fysisk mellem kl. 22 – 2(nat) og mentalt mellem kl. 2 - 6 (morgen), så hvis du sjusker med søvnen og går senere i seng, end naturen har haft til hensigt, bliver det meget vanskeligt for dig at opretholde et sundt immunforsvar.

Selv hvis du spiser sundt, motionerer og følger de andre kraftfulde livsstilsændringer i denne artikel, vil din krop ikke have tid til at restituere, og du kan ikke opbygge et sundt immunforsvar, hvis du ikke konsekvent går i seng i rette tid.

Og før du begynder at beklage dig over, at du ikke har tid til at få 8 timers hvile om natten, er her noget, de fleste ikke forstår.

Det er ikke et spørgsmål om, hvor mange timer du er vågen, men om hvad du får udrettet i de timer, du er vågen. Kvalitet over kvantitet.

Når du er veludhvilet, vil du få gjort mere på kortere tid af en højere kvalitet. At snyde med søvnen kan aldrig betale sig. Siden vores arts oprindelse er vi blevet programmeret til at skulle gå tidligt i seng.

 

4.       Opbyg et sundt mikrobiom (tarmsystem)

 Hippocrates, medicinens fader, sagde for tusinder af år siden: 

”Al sygdom begynder i tarmen.”

 Moderne videnskab er begyndt at vise, hvad vores forfædre har vidst hele tiden, nemlig at næsten al sygdom begynder i tarmen, specifikt som resultat af en ubalance mellem de sunde og usunde bakterier.

Dette kaldes mikrobiomet, hvilket i bund og grund er den samlede mængde af såvel gode som dårlige bakterier.

Dog går det dybere end blot bakterier, der udkæmper en krig mod hinanden for at vinde.

Vi begynder nu at forstå, at tarmsystemet fungerer som den anden hjerne, og at det bidrager med alle mulige informationer til hjernen. Informationen påvirker ikke bare dit humør og generelle velvære, men også immunforsvarets handlemuligheder og nervesystemets funktion.

Dit mikrobiom (dine bakterier) er helt individuelt, ganske som dine fingeraftryk, og er en refleksion af, hvem dine forældre var, hvor de har levet og arbejdet, hvem du tilbringer tid sammen med intimt, hvad du spiser, hvordan du lever, om du er i kontakt med naturen og meget andet.

For meget stress, mangel på søvn, for meget sukker osv. er alt sammen med til at slække på dit mikrobioms kvalitet.

Gå tidligt i seng, kom ud i naturen for at mindske stressniveauet, vær forsigtig med sukker, kunstige sødemidler osv., og du vil være på vej til en masse sunde og glade tarmbakterier og et stærkt immunforsvar!

 

5.       Spis økologisk, skær ned på sukker, forarbejdet mad osv.

At spise for meget sukker er en af de værste ting, du kan udsætte dit immunforsvar for. Vær meget opmærksom på mængden af slik, cola osv., du indtager. Hold dig væk fra forarbejdet mad, som indeholder ringe eller ingen næring.

Spis i stedet masser af økologiske grøntsager, nogle få stykker frugt (ikke for mange på grund af sukkerindholdet), nødder, frø og æg tilsat en mindre mængde kød og fisk. Jo flere grøntsager jo bedre lige nu!

Hjemme hos os spiser vi ikke brød, drikker ikke mælk, og soja er noget, vi sjældent indtager.

Du er, hvad du spiser, så giv dit immunforsvar de nødvendige byggesten til at kunne fungere stærkt, sundt og vitalt! 

 

6.       Kom ud i naturen, og sig goddag til solen og jorden

Bare det at tilbringe tid udenfor tæt på træer og planter er så helbredende. Samtidig er det en af de bedste metoder til hurtigt at mindske stressniveauet. Hvis du ikke har mulighed for at komme i naturen lige nu, så rør i stedet ved en plante eller en blomst i din bolig. Jeg laver ikke sjov. Kom så tæt på naturen på en hvilken som helst mulig måde.

Vi tager ofte på stranden med vores børn for at gå tur med hunden. Vi opholder os i haven for at nyde det fantastiske vejr. Ja, solens helbredende stråler er ikke kun meget afstressende, men D-vitaminet, som vores hud producerer, når solen rammer den, er ekstremt immunstyrkende.

Når jeg opholder mig i haven, er jeg barfodet (hele året), for det giver mig mulighed for at få al den helende energi, jorden tilbyder, og som har en fantastisk effekt på immunforsvaret.

 

7.       Få din daglige D-vitamin - og C

D-vitamin kan meget vel være den manglende brik for dig og din familie i forhold til at forebygge smitte med coronavirus eller en hvilken som helst anden sygdom denne vinter!

Det ville være fantastisk, hvis regeringen ville ”sponsorere” en D-vitamin- og livsstilskampagne.

Enhver metode til at mindske det pres, som potentielt kan ramme hospitalerne denne vinter  bør iværksættes. 

Tænk lige på, hvor mange penge vi kan spare i Danmark ved, at vi alle tager en pille til en overkommelig pris og spiser fødevarer rige på D-vitamin, samtidig med at vi sørger for hver dag at nyde dagslyset og naturen!

Og naturligvis ville vores livskvalitet øges markant med meget færre eller ingen restriktioner.

 

Konklusion: Sådan opbygger du hurtigt et stærkt og sundt immunforsvar!

Så enkelt er det. Jo sundere du er, jo stærkere vil dit immunforsvar være, og det bedste værn du har imod coronavirus, og enhver anden sygdom, er et sundt immunforsvar.

Er det helt ærligt ikke på tide at vores regering fokuserer på forebyggelse? Hvad med at udskrive gratis D-vitamin til alle? Hvorfor brænde alle ressourcer af på behandling, når så meget kan klares (billigere og mere effektivt) med forebyggelse.

Tag din og din families sundhed i dine egne hænder. Måske følger du rådene i denne artikel, opbygger hurtigt et sundt og stærk immunforsvar, bruger naturen til at mindske stress, prioriterer din søvn..og køb en god kvalitets D-vitamin, så er du allerede rigtig langt.

Her er Aluns youtube video om teksten ovenfor

--------

Lær at arbejde med dit immunforsvar energetisk

Hvis du vil kende til energi medicin teknikkerne til at holde dit immunforsvar stærkt, optog jeg sidste år et online kursus om dette. Fordi du har læst denne artikel, vil jeg tilbyde dig kurset til halv pris.

Selvstudie: Styrk selv dit energifelt og dit immunforsvar, 3 moduler

Specielt i disse influenza og coronatider, har vores krop og energifelt brug for støtte

Kurset er opdelt i 3 moduler, hvor du bliver fyldt op med en masse viden, energi øvelser samt tips og tricks til hvordan du kan holde dig selv stærk og modstandsdygtig.

Samt flere bonusser.

Du får adgang til alle 3 moduler med det samme og kan se dem i dit eget tempo.

Du får også adgang til en lukket facebookgruppe, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål og kommentere.

Normalpris: kr. 599,-
Din pris: kr. 299,-

Selvstudie, Styrk dit immunforsvar og dit energifelt

You may also like

Ancient Echoes, Muskler har hukommelse

Ancient Echoes, Muskler har hukommelse

Horrible Hovedpiner – og hvad du selv kan gøre ved dem

Horrible Hovedpiner – og hvad du selv kan gøre ved dem

Flot 4 siders artikel om Donna Edens arbejde i Zoneterapeut bladet

Flot 4 siders artikel om Donna Edens arbejde i Zoneterapeut bladet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!

0
  0
  Din Kurv
  Din kurv er tomTilbage til Shop