Den Storslåede Aura

Energi Tips

0  comments

Må jeg præsentere: Den Storslåede Aura!

I denne artikel, skal vi koncentrere os om at forøge vitaliteten og livskraften i vores aura.

Vi har virkelig behov for en sund aura. Men først vil jeg lige definere hvad en aura er.


Forklaring af Auraen

Aura, biofelt, energetisk rumdragt, kald det hvad du vil; det er det felt rundt omkring os, som vi energetisk fylder og siger er en forlængelse af os selv.

For nogen mennesker er det felt stort og robust... det er disse mennesker, som vi kan mærke tilstedeværelsen af når de træder ind i et rum, før vi overhovedet har set dem. For andre er den lille og skrøbelig. Tænk på nogen som desperat ikke ønsker at blive bemærket (måske er du til en fest, du kan ikke danse og du håber virkelig, at der ikke er nogen der vil spørge dig om det!). På det tidspunkt er din aura, dit energetiske felt, rigtig tæt på din krop, så du kan være så usynlig som mulig, så ingen bemærker dig.

Eller tænk på andre gange, hvor du er blevet chokeret eller udmattet, og det føles som hver en tanke eller intention kan bore sig igennem dig og få dig til at føle dig endnu dårligere... på disse tidspunkter er din aura klappet helt ind til din krop, for at beskytte det inderste af dig.

Auraen - Billede lånt af Prune Harris.jpg

Billede lånt af Prune Harris. Prune ser energier og har fået en kunstner til at tegne hvad hun ser.


Egenskaber som Auraen kan give dig

Her er nogle af de egenskaber, som det at have en stærk aura, kan give dig:

 • Føler du har jordforbindelsen i orden
 • Er i stand til naturligt at forholde og forbinde til dig andre mennesker
 • Føler dig beskyttet
 • Øget vitalitet og glæde
 • Større evne til at optage vitaminer såsom vitamin D
 • Dine grænser er fastere
 • Mindre træt og har mere energi
 • Forøget intuition
 • Mental klarhed
 • Fysisk/muskulær styrke
 • Er mindre stresset og mere afslappet
 • Forståelse af den større helhed
 • Beskyttet fra miljømæssig forening såsom elektromagnetisk forurening fra computere, wifi mm. og giftige kemikalier i luften

Så hvem vil ikke gerne vide hvordan man giver sundhed, vitalitet of modstandskraft til vores aura.

Donna Edens øvelse, Den keltiske vævning (eller væv auraen) er en fantastisk måde du kan arbejde med din aura på. Du kan gøre det sammen med mig i nedenstående video, hvor jeg viser og fortæller om den Keltiske Vævning. På videoen viser jeg 3 forskellige afslutninger, så kan du selv vælge din favorit.


Øvelse 1 for auraen:

Den keltiske vævning binder alle vores energisystemer sammen. Hvis dine energier ikke krydser over fra den ene side af kroppen til den anden – som er mest hensigtsmæssigt for os – hjælper den også med det. Den får vores auras energier til at pulsere udad og styrker dem. Og så er den god til at beskytte dig mod skadelige energier fra dine omgivelse og fra andre personer.

Vores energier følger vores tanker. Dem der kan se auraen, beskriver den som en utrolig, dynamisk vævning af mikroskopiske tråde. Den er altid i bevægelser, snurrer, ændrer sig, går dybt ind i kroppen nogen steder, springer op til overfladen andre steder, nogen steder bevæger den sig hurtigere andre, fyldt med farver og mønstre, krydser over sig selv. Den ligner en utrolig dans med tusinder af dansere på det samme dansegulv, alle steder omkring din krop. Hver af danserne har deres egen unikke og smukke bevægelser, kommer aldrig i vejen for hinanden og træder aldrig hinanden over tæerne. På yderkanten af dette storslåede felt af energi er en membran. Flydende og solid, holder alle energierne intakte og stærke.


Øvelse 2 for auraen:

Nu har du forhåbentlig fået et billede af, hvad der sker rundt omkring dig. Med denne øvelse kan du stille dig ind på din egen unikke dans og lade din vejrtrækning udforske feltet omkring dig.

 1. Når du er klar, træk vejret ind, bevidst trækker du auraen tæt ind på din krop, tillad denne membran og hele dette netværk af dansere at komme tættere på din hud. Mærk samtidig hvordan dine chakraer udvider sig inde i din krop, imens de fyldes op af energien fra din aura.
 2. Når du puster ud, inviterer du den yderste kant af din aura til at udvide sig væk fra din krop, måske 1 meter til halvanden rundt i alle retninger. Tillad dine chakraer energier at blive fyldt, mens din aura udvider sig.
 3. Fortsæt denne vejrtrækning adskillelige gange, mens du nyder at genopbygge din aura og høster fordelene af at have denne unikke aura, der er stærk og modstandsdygtig, omkring dig.

For at opnå et sundt immunsystem, skal du styrke din Aura ved at væve 8-taller ind i det.

Vidste du, at Auraen er din krops første forsvarslinje for et sundt immunsystem. Det er et af vores 9 energisystemer og er en vigtig kommunikationsforbindelse, der forbinder sig med de andre energisystemer. Ligesom Jorden har en atmosfære, der omgiver og beskytter hende, er Auraen din krops beskyttelsesdragt. Det består af flere bånd, der strækker sig ud fra din fysiske krop. Når vi er syge, har vores aura en tendens til at kollapse indad for at hjælpe med at beskytte os og hjælpe os med at hele. Mange mennesker kan drage fordel af en stærkere aura. Hver celle i dit væsen indeholder en dobbelt Helix-streng af DNA. Hvis du har set DNA, ligner det ud som et stort 8-talsmønster. Det er i hver celle, væv og organ. Det er også det mønster, kroppen er afhængig af for at krydse energi fra højre side af din hjerne til venstre side af din krop og omvendt.


Øvelse 3 for Auraen:

Aktiver din DNAs helbredende kraft og styrk din Aura ved at bevæge dine arme i 8-taller rundt om din krop. Du kan også sætte musik på og danse, og bevæge dine hofter i et 8-talsmønster. Herved aktiverer du også et andet af de 9 energisystemer, nemlig de Radiant Circuits (som jeg ikke helt kan oversætte til dansk), disse strålende kredsløb. Når de er aktiveret, holder de dit immunsystem stærkt og levende.

En anden glimrende måde at rydde og styrke din Aura på er at spinde en rund krystal (gerne facetslebet, kan også være en facetslebet glaskugle) rundt om din krop.

Læs mere om Auraen her

Se glaskrystallerne jeg har i Shoppen her


Energi er over det hele, energi er det hele. Den fysiske verden er ikke andet end en lavere vibration af energi. Energi er drivkraften af alt vi kan se og kender.

Denne forståelse åbner op for en ny måde at tage ansvar for dit helbred. Du ændrer din energi, og med tiden, vil din krop svare.


You may also like

Mystikkens Univers, Helsemesse Østerbro nov 24

Mystikkens Univers, Helsemesse Østerbro nov 24

Ancient Echoes, Muskler har hukommelse

Ancient Echoes, Muskler har hukommelse

Horrible Hovedpiner – og hvad du selv kan gøre ved dem

Horrible Hovedpiner – og hvad du selv kan gøre ved dem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!

0
  0
  Din Kurv
  Din kurv er tomTilbage til Shop