Om Donna Eden

Donna Eden
Donna Eden og Cert. Energi Mediciner Marianne Jacobsen

Donna Eden og Certificeret Energi Mediciner Marianne Jacobsen

Donna Eden

Donna Eden, en pioner indenfor feltet holistisk healing, er blandt verdens mest eftertragtede,  mest muntre,  troværdig talsmand for Energi Medicin. Hun har sidens barns ben clairvoyant  været istand til  se kroppens energier, og hendes evner som healer er legendariske. Hendes forfriskende foredrag og undervisning er fyldt med publikum engagement og  fantastiske demonstrationer af enkle metoder til at ændre kroppens energi for at fremme  sundhed og vitalitet.

Donnas klassiske bog, Energy Medicine, er en lærebog svarende til hundredvis af healings kurser. Fås på 18 sprog - inklusiv på dansk! (hedder Energi Medicin i Praksis på dansk), og den vandt guldpriser i både US Book News og Nautilus konkurrencerne. Hendes seneste bog The Energies of Love, opnåede bestseller-status på NY Times Relationship List. Fra hendes clairvoyant-lignende evne til at se kroppens energier, har hun udviklet et system til undervisning af andre, der ikke har denne gave, og som alligevel ønsker at arbejde effektivt med deres egne energier.

Omkring 1400 behandlere er certificeret i Eden Energi Medicin i hele verden, og  underviser hver uge snesevis af kurser og behandler tusinde af klienter. Mange af Donnas elever er læger, sygeplejersker og andet sundhedspersonale, og der refereres og til hende, indenfor det alternative sundhedsområde. Hun har været konsulent eller gæstetaler på adskillige universiteter, hospitaler og virksomheder.

Donnas hjemmeside:   edenmethod.com

- Jeg er den første dansker der er certificeret Eden Energy Practitioner til at give behandlinger og oveni taget uddannelse i at undervise på Donna Edens officielle grundkurser.

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop