Kend dine chakraer, energi test og afbalancer dem selv.

10 ugers online forløb sammen med mig,
med i alt 11 moduler


Kr. 5.295,-

Forløb er startet.

Send mig en mail, hvis du vil høre hvornår næste forløb starter!
marianne@energi-terapi.dk

Her er hvad du får:

 • 11 online moduler, fordelt over 10 uger, spækket med videoer og som går i dybden med de 7 primære chakraer. Beskrivelser, afbalanceringer af chakraerne, meditationer.
 • Endvidere er der et helt modul om hvordan du energi tester dig selv – og dine klienter, hvis du har sådan nogle.
 • Du vil ikke bare lære at teste hvert chakra, du vil også lære at teste forbindelsen mellem hvert chakra og du vil lære at teste de 7 lag i hvert chakra. Der er specielle energi test til chakraer og så er der de mere almindelige tests, som du kan bruge på al ting i dit liv. Alt fra om du skal købe pærer eller æble, om du skal have den røde eller grønne trøje på lørdag aften. Du kan bruge dem for sjov eller til mere alvorlige emner. Din krop vil svare hvad der er bedst i harmoni med dig og dine energier. Det vil give dig færdigheder til at energi teste chakraerne for ubalancer, både på dig selv og andre. Der er også mange fif til hvordan du ellers kan bruge energi test i din hverdag.
 • Medlem af en lukket facebook gruppe til sparing, hvor jeg vil svare på spørgsmål dagligt
 • 5 live Q&A kald på zoom

Følg mig på:

Om forløbets underviser, Marianne Jacobsen

Jeg hedder Marianne Jacobsen og har i rigtig mange år været fascineret og meget nysgerrig omkring den alternative verden. Fordi jeg kunne se, at den havde så meget mere at byde på, end hvad øjet lige kunne se. Fordi påstanden om, at vi allesammen består af energi og indeholder det hele, var en påstand, der skulle undersøges.

Jeg tror på, at vi alle sammen er en del af universet - at vores krop og sind hænger sammen. Og derfor er det i min optik så vigtigt, at vi arbejder med vores egne energier og lade vores kroppe hjælpe til med at hele sig sig selv. Denne vej frem taler virkelig til mig fremfor for eksempel bare at tage en pille og symptombehandle.

Derfor arbejder jeg nu som energimediciner, healer, tankefeltterapeut og akupunktør.

0
  0
  Din Kurv
  Din kurv er tomTilbage til Shop