Testimonials

Hvad siger klienter og kursister?

Klienterne:

profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Blev drænet af ingenting, nu har jeg redskaberne til at klare min hverdag

Energi Medicin har hjulpet mig til at finde roen i min hverdag. Efter et langt forløb med en længerevarende hjernerystelse har jeg endelig fundet et redskab, der har hjulpet mig til at få det bedre.

Det er et effektivt redskab til at få jordforbindelse og kontakt med nuet. Jeg har fået en masse redskaber til at få min hverdag til at fungere med energi medicin teknikkerne. Det kunne jeg slet ikke før, der blev jeg drænet af ingenting og måtte lægge mig.

Marianne er en fantastisk, omsorgsfuld og nærværende behandler. Hun tilpasser øvelser specifikt til dig, og møder dig, hvor du er i livet.

Jeg kan varmt anbefale Marianne som behandler.

- Maja, 22 år, studerende

Maja - Studerende

Behandlingerne har virkelig gjort en forskel for mit energiniveau og evnen til at overskue ting

Jeg har været nede med stress i en lang periode. Behandlingerne har virkelig gjort en forskel for mit energiniveau og evnen til at overskue ting min langvarige stress sygdom.

Det bedste er at kunne mærke klar forskel efter hver behandling. Jeg bruger øvelserne med hjemme bl.a. den daglige energirutine.

Det har været en virkelig god oplevelse at få behandlinger. Før var jeg hele tiden ekstrem træt. Nu har jeg fået hjælp, på vej til at blive mig selv igen, hvor intet andet, jeg har prøvet hidtil, rigtig har gjort en forskel. Tak.

Henriette Philipsen

Hjernerystelse meget bedre, stress og depression deraf forsvundet

Jeg lider af et hovedtraume på 6 år, efter en hjernerystelse. Da jeg startede hos Marianne, havde jeg stress og depression, som følger heraf. Efter 10 behandlinger er stressen er stort set forsvundet og det samme med min depression! Det kunne være fuldstændig uoverskueligt for mig at støvsuge eller vaske tøj. Jeg græd hele dage og isolerede mig selv.

Jeg har fået meget mere balance og kontrol over mig selv og mit humør. Jeg er begyndt at træne, hvilket jeg ikke har kunnet holde til i 6 år. Jeg har fået nogle øvelser, som kan lette på hovedpinen og giver mig meget mere god og positiv energi i min hverdag.

Det bedste ved det hele, er at jeg er godt rustet til at kunne klare mig selv, forstået på den måde, at jeg har fået en masse gode øvelser som jeg kan lave 20 gange om dagen, hvis det er det der er behov for. Jeg skal ikke ud af døren og bruge penge på en fysioterapeut, en massør, psykolog eller tage antidepressiv, for at få det bedre. Jeg kan selv gøre en kæmpe forskel for mig selv.

Jeg må indrømme at jeg havde min skepsis for det lidt “spacy univers”, men jeg kan ikke sige andet end at Marianne er en fantastisk og professionel kvinde, som har hjulpet mig utroligt meget. Jeg har fået mere overskud i hverdagen, mere livsglæde og mere gåpåmod.

Stort knus Michelle, 28 år

Michelle Holm

Hurtig behandling efter hjernerystelse viste mig hvor kraftfuld energi medicin er

Fra hjertet tak!

I sen-efteråret 2019 kom jeg ud for en alvorlig bilulykke i Nordtyskland. Hele mit system var i ekstrem beredskab og selvom jeg ingen synlige fysiske mén havde, fik jeg en hjernerystelse.

Jeg kontaktede Marianne Jacobsen dagen efter og Marianne, som det generøse og kærlige menneske hun er, kunne mærke alvoren i min tilstand og fik mig presset ind i hendes kalender, til en hjemmebehandling allerede dagen efter.

Jeg ved i dag, at den behandling Marianne gav mig gjorde en helt afgørende forskel for min healings-proces; Jeg kunne efter behandlingen mærke, at Marianne bragte mig tilbage i kroppen efter en nærdødsoplevelse med tilhørende trauma. Det var intet mindre end et mirakel! Jeg har ikke før mærket hvor powerfuldt energi medicin kan være, når det er i de rigtige hænder. Og det finder man i Mariannes behandlinger: utrolig dygtig, empatisk og altid top professionel.

Jeg vil derfor til enhver tid anbefale Marianne Jacobsen som energy medicine practitioner 🙏

Karen Tang Andersen

Efter blot to behandlinger kunne jeg konstatere en markant lettelse i mit sind og i min krop

Min zoneterapeut anbefalede, at jeg forsøgte mig med TFT hos Marianne, da jeg efter længere tids psykologbehandling mod traumatiseret angst fortsat jævnligt havde meget voldsomme angstanfald. Jeg var virkelig hårdt ramt af angst.

Jeg var noget skeptisk overfor TFT til at starte med, men jeg var omvendt klar til at nu skulle der ske en udvikling, for jeg magtede ikke at gennemleve flere angstanfald.

Efter blot to behandlinger kunne jeg konstatere en markant lettelse i mit sind og i min krop og jeg var ikke længere styret af min angst. TFT har fjernet den negative fokus og fået mig til at se meget klarere på min situation.

Jeg har fået overskud og styrke til igen at tage ansvar for mit eget liv. Jeg kan ikke forklare, hvad TFT gør, men kan blot konstatere, at det virker!

Jeg er blevet et mere positivt menneske og har i dag et afslappet forhold til de ting, mennesker og situationer, som jeg ikke kan kontrollere.

Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne som TFT terapeut. Marianne har en veludviklet evne til at lytte, hun formår at udvise nærvær og empati og jeg har følt mig meget tryg under behandlingerne.

Bettina

Marianne har kontakt til en helt særlig healingsevne, som jeg mærker så snart hun lægger hænderne på mig

Jeg har i mange år kommet til Marianne for energi-healing. Og det agter jeg at blive ved med! Hun hjælper mig til at trække vejret rigtigt igennem og komme tilbage til mig selv.

Marianne har kontakt til en helt særlig healingsevne, som jeg mærker så snart hun lægger hænderne på mig. Hun stiller ind på min helt særlige frekvens, så der opstår et samarbejde under healingen.

Jeg kan ALTID mærke energien strømme i bedre flow, når jeg går ud derfra. Og så har hun altid gode fif til, hvordan jeg selv fortsætter behandlingen ved forskellige tryk og øvelser.

Jeg kan varmt anbefale Marianne både til ren velvære og når kroppen har brug for lidt ekstra hjælp.

Marianne Rommelhoff

Mit hormonelle system er kommet i bedre balance

Mange tak for et fantastisk forløb, hvor jeg lærte så meget om de forskellige energier i min krop, og hvordan jeg kan optimere dem.

Jeg laver mine øvelser hver dag nu, og jeg kan virkelig mærke hvor dybt de styrker mine energier, og hvor meget det gavner mig. Mit hormonelle system er kommet i bedre balance og jeg har nemmere ved at holde vægten.

Jeg kan absolut anbefale Marianne, som i min øjne både er et dejligt menneske og en fantastisk terapeut.

Diana Pedersen

Jeg var nærmest desperat og Marianne afhjalp alle mine problemer, beroligede min angst og styrkede mit immunforsvar

Jeg kunne mærke på min krop at den sagde fra. Jeg var meget syg, angst og der var mange ting jeg ikke kunne spise. Især efter to omgange hormonbehandlinger for barnløshed, som jeg ikke kunne tåle.

Jeg forsøgte at rette op på det hele, ved at afprøve healing, og ved at omlægge min kost- og spisevaner, for at berolige det hormonelle system. Det lykkedes delvist, men angst, overvægt og en række intolerancer var stadigvæk en del af min hverdag.
Første gang jeg dukkede op hos Marianne, var jeg i en nærmest desperat tilstand. Jeg havde en god mavefornemmelse med Marianne. Jeg følte mig velkommen fra første øjeblik, og jeg kunne mærke hendes nærvær og dedikation med det samme. Jeg fik i alt fem behandlinger, målrettet mine kropsbehov. Marianne dækkede stille og roligt alle mine problemer, beroligede min angst, styrkede min milt (bl.a. immunforsvar), forbedrede jordforbindelsen.

Jeg er i dag et glad menneske, og dybt taknemlig for al den hjælp jeg har fået. Jeg er blevet en stor tilhænger af energimedicin, og elsker blandt andet selvansvaret, som ligger i det. Jeg har også fundet ud af, at ved at blive guidet igennem kroppens energier, kan man blive en sundere og gladere version af sig selv. Man har dog brug for at finde en engageret, kærlig og omsorgsfuld vejleder.
Og det fandt jeg i Marianne, kan jeg varmt kan anbefale.

Daria Pedersen

Mindre kuldskær, sover meget bedre og sværere at slå af pinden

Jeg kan klart anbefale Eden Energi Medicin v. Marianne Jacobsen.

Da jeg startede med behandlinger fik jeg rettet min energi op, herefter er vi startet op på mine intolerancer og den allerførste er chokolade. Jeg vil også bemærke de - positive - bivirkninger, som er at jeg er klart mindre kuldskær og jeg sover meget bedre og jeg er sværere at slå af pinden.

Jeg sørger for at lave mine øvelser 1 gang dagligt og det tager ca. 15 minutter alt i alt, da jeg stadig laver ”gamle” øvelser – dog kun en enkelt gang nu.

Susanne Andersen

Kursisterne:

Stor glæde af at "banke mig selv"

Jeg har været på kursus i Eden Energi Medicin med Marianne Jacobsen.Jeg havde i forvejen stiftet bekendtskab med energi medicin via en bog lånt på biblioteket. De 4 bank har jeg brugt igennem de seneste 2 måneder og har stor glæde af dem.Marianne er en super god underviser, for hun er god til at forklare øvelserne, og det er tydeligt, at hun er meget begejstret for Eden Energi Medicin.Øvelserne er simple og lette at udføre. Marianne udleverede et hæfte hvor øvelserne er vist med fotos, og der er en god beskrivelse af hvad øvelserne er gode for.Jeg er meget begejstret for Eden Energi Medicin og kan varmt anbefale dig at tage et kursus eller en behandling hos Marianne.

profile-pic
Karin Mikkelsen

Fremragende workshop med god kombi af teori, praksis og personlige erfaringer

Kære Marianne, Tak for en fantastisk workshop. Tro mig. Jeg har deltaget i mange workshops og selv afholdt mange. Jeg er meget god til og øvet i at bedømme det. Det var fremragende. Kombinationen af teori, praksis, personlige erfaringer og oplevelser du deler var dejlig. Masser af grin. En god guidning gennem de praktiske øvelser og en rigtig god relation til alle deltagerne. Især Xx som havde brug for ekstra hjælp. Tusind tak. Kan kun anbefale Mariannes kurser, hendes viden, indføling og hendes humor er i top!

profile-pic
Hannah
Psykolog

Fantastisk supplement til anden kropsterapi

Jeg kan kun anbefale Mariannes homeparty, som jeg fik rigtig meget ud af.Jeg har brugt øvelserne dagligt på mig selv og har det rigtig godt med det. Jeg mangler at teste behandlingen af på andre, både de daglige øvelser og den liggende behandling. Begge dele vil blive gjort på familie og på mine klienter.Jeg laver i forvejen kropsterapi, og det her er et fantastisk supplement. Jeg fik rigtig meget med mig hjem til en virkelig billig pris.Mit udbytte var både personligt og fagligt.

profile-pic
Ina Beiter
Psykoterapeut MPF og kropsterapeut

Skønne øvelser

Tak for en skøn aften i går Marianne 🙂Skønne øvelser og godt program, du havde sammensat.Jeg glæder mig til at bruge det og lege med det ... <3

profile-pic
Christina Gobert

Spændende at give energimassage og ikke mindst var det rigtig godt at lære at energiteste

Jeg oplevede at blive meget klogere på Donna Eden's energimedicin, og fik vist og prøvet øvelser, det var så godt. Det bedste var at vi fik opgaver og skulle vise og forklare dem, det var rigtig godt og lærerigt. Der var så mange gode ting på det kursus. Jeg bruger det hver dag hjemme, og det er bare godt. Der er intet på dette kursus, jeg kunne tænke mig anderledes, jeg er meget tilfreds.Efter kurset er jeg stadig så tændt på at bruge energimedicinen, jeg ved at jeg vil bruge det resten af mit liv. Jeg fortæller om det, til mine venner og familie, og der er mange, der gerne vil på tilsvarende kursus. Jeg havde det super godt på alle måder. Jeg vil blot tilføje, at jeg er så tilfreds. Vil på kursus igen! Jeg har familie, der også er blevet meget interesseret.Det var spændende at lave øvelserne sammen med Marianne, det var spændende at give energimassage og ikke mindst var det rigtig godt at lære at energiteste. Alt i alt var det et givende kursus, og stemningen var god under hele forløbet. Marianne Jacobsen er en god underviser, man kan mærke, hvor passioneret hun er omkring energimedicin. Jeg har fortalt vidt omkring dette kursus, og kan fornemme at den store interesse for energimedicin.

profile-pic
Hanne Bøgelund

Hook-up øvelsen giver mig en form for energi-orgasme...jeg klager ikke!

Tak for workshop! Jeg har lavet øvelserne hele ugen, og oplever et løft i min energi og en anden centrering, klarhed og optimisme. Virkelig dejligt og effektivt! Nogle gange når jeg laver the hook-up, giver det en form for energi-orgasme...jeg klager ikke 🙂Jeg er begyndt at bruge den energizer vi lærte, både før access bars og som indledning i tantra massage, og det fungerer rigtig godt og naturligt i begge sammenhæng.

profile-pic
Ina

Jeg har taget nogen af øvelserne til mig og integreret dem med det, jeg i forvejen laver.

Jeg deltog på et kursus i Eden Energi Medicin i september 2017, og det, må jeg sige, var et veltilrettelagt – og veludført kursus.Undervejs under kurset var der en fin vekslen mellem teori og praksis på en måde, så vi deltagere oplevede en stadig flow i aktiviteterne.Vi fik gentaget indholdet på flere forskellige måder (herunder en behandling af hinanden), så vi altid var opmærksomme. Hvis vi vil bruge det vi lærte allerede nu, er det muligt.Vi fik udleveret et materiale, som tydeligt viser øvelserne. Selve materialet er virkelig smukt og professionelt lavet.Jeg er ikke i tvivl om, at det er godt et bruge hele programmet hver dag. Jeg har taget nogen af øvelserne til mig og integreret dem med det, jeg i forvejen laver.Også en energikrammer til dig 🙂

profile-pic
Karen-Kathrine Schmidt

Det flyder med brugbar visdom og energi øvelser

Utrolig interessant intro-aften. Det flyder fra Marianne med brugbar visdom og energi øvelser. Jeg har virkelig fået noget med hjem, jeg kan bruge til noget hver dag, og det fra bare en enkelt aften.

profile-pic
Charlotte La Barbera
Klinik ejer

Der er meget hands-on på kurset - både på os selv og på hinanden

Efter en weekend på Mariannes kursus "Videre med Energi Terapi" (jeg har også tidligere været på Grundkurset) er jeg helt blæst i hovedet af al den nye spændende viden, og samtidig fyldt med energi på den gode måde :-). Vi har lært en masse teknikker til at teste os selv og hinanden for energi ubalancer, og ikke mindst lært en række øvelser til at genskabe og opretholde energien i kroppen, hvis den nogle steder er kommet ud af balance.Der er meget hands-on på kurset - både på os selv og på hinanden, og man bliver på ingen måde udlært i alle teknikkerne på bare en enkelt weekend. For at få det ind under huden, er det en god ide at træne derhjemme bagefter, og efter weekenden er jeg topmotiveret til at fortsætte arbejdet.Marianne deler gavmildt ud af sin store viden om energien og dens veje i kroppen, og formidler det både fagligt og humoristisk. Dagene er krydret med gode anekdoter og praktiske eksempler, og frem for alt med et godt humør.Jeg kan på det varmeste anbefale både "Grundkursus i Energi Medicin" og "Videre med Energi Terapi" hos Marianne og Eden Energi Medicin.

profile-pic
Annette Kristensen
Ingeniør og Qigong-instruktør

Inspirerende og uddybende aften med super blanding af teori og hands-on

Inspirerende og uddybende aften med Marianne og Eden Energi Medicin. En super blanding af teori og hands-on som gav mig lyst til at gå videre med træning som practitioner 🙂 Det kan varmt anbefales!!

profile-pic
Karen Tang Andersen

Anede ikke disse teknikker kunne gå så dybt

Et helt igennem fantastisk kursus. Jeg havde under ingen omstændigheder forestillet mig at de teknikker ville gå så dybt. Og så gør det jo det hele endnu bedre, at Marianne er en fantastisk formidler. Det er meget tydeligt, at hun ved, hvad hun har med at gøre - så tak for dig og kurset /Johanne

profile-pic
Johanne Eis

Det hele faldt på plads

Tusind tak for sidst, det var for mig en rigtig spændende, intens og lærerig weekend.Jeg lavede den daglige energi rutine i forvejen, og kendte lidt til medianerne, men på weekenden “ faldt det hele på plads”.️Jeg lærte meget teori og fik gode øvelser, fif/ tricks med, som jeg kan bruge i hverdagen, men bestemt også i mine behandlinger. Jeg udfører den "Daglige Energi Rutine“, samt følger alle medianerne, næsten dagligt. Radiant Circuits har jeg endnu ikke udført, men er glad for at du har lavet en video, så dem vil jeg også fremover øve og få ind “under huden” og med i rutinerne.

profile-pic
Mille Malene Linding Olsen

Det er som om min krop endelig slapper af, det har jeg søgt efter i årevis

Jeg vil bare sige tak for et dejligt kursus i Energimedicin. Tak for en inspirerende og lærerig weekend.Det var meget givende, at lære om Triple Warmer og milt meridianerne. Jeg har brugt øvelserne til TW og milten og har taget energien ud af TW. Jeg kan ikke huske hvornår jeg har haft det så godt i min krop. Det er som om min krop endelig slapper af, det har jeg søgt efter i årevis. Det er bare fantastisk.Så nu er jeg gået i gang med at få orden på min mave, tyk- og tyndtarms og galdeblære meridianer, og se om jeg kan få dem i orden igen.Jeg er ved at indkode de nye øvelser så de på et tidspunkt bare sidder fast. Mine døtre har lovet at lægge krop til Quickien og tå teknikken.Nok med en tur til Marianne for at få tjekket op på det hele :D,så piger det virker.Endnu engang tak for et godt kursus, Marianne.

profile-pic
Lenabrit Jørgensen

Kursus spækket med nye indsigter og nye øvelser, med udførsligt kursusmateriale

Jeg har netop været på kurset “Videre med Energi Terapi” og det var to dage SPÆKKET med ny indsigt og nye øvelser.Marianne er en rigtig god formidler og hun er inde i sit stof.Men hold nu op, hvor er jeg kommet på arbejde😅 jeg flush’er meridianer før sengetid til den store guldmedalje😂Tak for et godt og lærerigt kursus, hvor der blev udleveret et udførligt kursusmateriale👏God vind til dig. 🤞Jeg kan varmt anbefale både Marianne og kurset.

profile-pic
Karin Mikkelsen

Presse

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop