Close
Stubtoften 8, Ganløse, 3660 Stenløse
3151 3638 info@edenenergimedicin.dk

Testimonials - Hvad siger kunder og kursister?

Johanne Eis

Johanne Eis

Et helt igennem fantastisk kursus. Jeg havde under ingen omstændigheder forestillet mig at de teknikker ville gå så dybt. Og så gør det jo det hele endnu bedre, at Marianne er en fantastisk formidler. Det er meget tydeligt, at hun ved, hvad hun har med at gøre - så tak for dig og kurset  /Johanne

Susanne Andersen

Susanne Andersen

Jeg kan klart anbefale Eden Energi Medicin v. Marianne Jacobsen.

Da jeg startede med behandlinger fik jeg rettet min energi op, herefter er vi startet op på mine intolerancer og den allerførste er chokolade. Jeg vil også bemærke de - positive - bivirkninger, som er at jeg er klart mindre kuldskær og jeg sover meget bedre og jeg er sværere at slå af pinden.

Jeg sørger for at lave mine øvelser 1 gang dagligt og det tager ca. 15 minutter alt i alt, da jeg stadig laver ”gamle” øvelser – dog kun en enkelt gang nu.

Karin Mikkelsen

Karin Mikkelsen

Jeg har været på kursus i Eden Energi Medicin med Marianne Jacobsen.

Jeg havde i forvejen stiftet bekendtskab med energi medicin via en bog lånt på biblioteket. De 4 bank har jeg brugt igennem de seneste 2 måneder og har stor glæde af dem.

Marianne er en super god underviser, for hun er god til at forklare øvelserne, og det er tydeligt, at hun er meget begejstret for Eden Energi Medicin.

Øvelserne er simple og lette at udføre. Marianne udleverede et hæfte hvor øvelserne er vist med fotos, og der er en god beskrivelse af hvad øvelserne er gode for.

Jeg er meget begejstret for Eden Energi Medicin og kan varmt anbefale dig at tage et kursus eller en behandling hos Marianne.

Betina

Min zoneterapeut anbefalede, at jeg forsøgte mig med TFT hos Marianne, da jeg efter længere tids psykologbehandling mod traumatiseret angst fortsat jævnligt havde meget voldsomme angstanfald. Jeg var virkelig hårdt ramt af angst.

Jeg var noget skeptisk overfor TFT til at starte med, men jeg var omvendt klar til at nu skulle der ske en udvikling, for jeg magtede ikke at gennemleve flere angstanfald.

Efter blot to behandlinger kunne jeg konstatere en markant lettelse i mit sind og i min krop og jeg var ikke længere styret af min angst. TFT har fjernet den negative fokus og fået mig til at se meget klarere på min situation.

Jeg har fået overskud og styrke til igen at tage ansvar for mit eget liv. Jeg kan ikke forklare, hvad TFT gør, men kan blot konstatere, at det virker!

Jeg er blevet et mere positivt menneske og har i dag et afslappet forhold til de ting, mennesker og situationer, som jeg ikke kan kontrollere.

Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne som TFT terapeut. Marianne har en veludviklet evne til at lytte, hun formår at udvise nærvær og empati og jeg har følt mig meget tryg under behandlingerne.

Christina Gobert

Christina Gobert

Tak for en skøn aften i går Marianne 🙂

Skønne øvelser og godt program, du havde sammensat.

Jeg glæder mig til at bruge det og lege med det ... <3

/Christina

Ina

Tak for workshop! Jeg har lavet øvelserne hele ugen, og oplever et løft i min energi og en anden centrering, klarhed og optimisme. Virkelig dejligt og effektivt! Nogle gange når jeg laver the hook-up, giver det en form for energi-orgasme...jeg klager ikke 🙂

Jeg er begyndt at bruge den energizer vi lærte, både før access bars og som indledning i tantra massage, og det fungerer rigtig godt og naturligt i begge sammenhæng.

/Ina

Lenabrit Jørgensen

Lenabrit Jørgensen

Jeg vil bare sige tak for et dejligt kursus i Energimedicin. Tak for en inspirerende og lærerig weekend.

Det var meget givende, at lære om Triple Warmer og milt meridianerne. Jeg har brugt øvelserne til TW og milten og har taget energien ud af TW. Jeg kan ikke huske hvornår jeg har haft det så godt i min krop. Det er som om min krop endelig slapper af, det har jeg søgt efter i årevis. Det er bare fantastisk.

Så nu er jeg gået i gang med at få orden på min mave, tyk- og tyndtarms og galdeblære meridianer, og se om jeg kan få dem i orden igen.

Jeg er ved at indkode de nye øvelser så de på et tidspunkt bare sidder fast. Mine døtre har lovet at lægge krop til Quickien og tå teknikken.

Nok med en tur til Marianne for at få tjekket op på det hele :D,
så piger det virker.

Endnu engang tak for et godt kursus, Marianne.

Karen-Kathrine Uhre Schmidt

Karen-Kathrine Uhre Schmidt

Jeg deltog på et kursus i Eden Energi Medicin i september 2017, og det, må jeg sige, var et veltilrettelagt – og veludført kursus.

Undervejs under kurset var der en fin vekslen mellem teori og praksis på en måde, så vi deltagere oplevede en stadig flow i aktiviteterne.

Vi fik gentaget indholdet på flere forskellige måder (herunder en behandling af hinanden), så vi altid var opmærksomme. Hvis vi vil bruge det vi lærte allerede nu, er det muligt.

Vi fik udleveret et materiale, som tydeligt viser øvelserne. Selve materialet er virkelig smukt og professionelt lavet.
Jeg er ikke i tvivl om, at det er godt et bruge hele programmet hver dag. Jeg har taget nogen af øvelserne til mig og integreret dem med det, jeg i forvejen laver.

Også en energikrammer til dig
 Karen-Kathrine Schmidt


Presse