Testimonials

Hvad siger klienter og kursister?

Klienterne:

Marianne har kontakt til en helt særlig healingsevne, som jeg mærker så snart hun lægger hænderne på mig

Jeg har i mange år kommet til Marianne for energi-healing. Og det agter jeg at blive ved med! Hun hjælper mig til at trække vejret rigtigt igennem og komme tilbage til mig selv.

Marianne har kontakt til en helt særlig healingsevne, som jeg mærker så snart hun lægger hænderne på mig. Hun stiller ind på min helt særlige frekvens, så der opstår et samarbejde under healingen.

Jeg kan ALTID mærke energien strømme i bedre flow, når jeg går ud derfra. Og så har hun altid gode fif til, hvordan jeg selv fortsætter behandlingen ved forskellige tryk og øvelser.

Jeg kan varmt anbefale Marianne både til ren velvære og når kroppen har brug for lidt ekstra hjælp.

Marianne Rommelhoff

Blev drænet af ingenting, nu har jeg redskaberne til at klare min hverdag

Energi Medicin har hjulpet mig til at finde roen i min hverdag. Efter et langt forløb med en længerevarende hjernerystelse har jeg endelig fundet et redskab, der har hjulpet mig til at få det bedre.

Det er et effektivt redskab til at få jordforbindelse og kontakt med nuet. Jeg har fået en masse redskaber til at få min hverdag til at fungere med energi medicin teknikkerne. Det kunne jeg slet ikke før, der blev jeg drænet af ingenting og måtte lægge mig.

Marianne er en fantastisk, omsorgsfuld og nærværende behandler. Hun tilpasser øvelser specifikt til dig, og møder dig, hvor du er i livet. 

Jeg kan varmt anbefale Marianne som behandler.

(Maja har ikke ønsket billede)

- Maja, 22 år, studerende

Maja

Hurtig behandling efter hjernerystelse viste mig hvor kraftfuld energi medicin er

Fra hjertet tak!
I sen-efteråret 2019 kom jeg ud for en alvorlig bilulykke i Nordtyskland. Hele mit system var i ekstrem beredskab og selvom jeg ingen synlige fysiske mén havde, fik jeg en hjernerystelse.
Jeg kontaktede Marianne Jacobsen dagen efter og Marianne, som det generøse og kærlige menneske hun er, kunne mærke alvoren i min tilstand og fik mig presset ind i hendes kalender, til en hjemmebehandling allerede dagen efter.
 
Jeg ved i dag, at den behandling Marianne gav mig gjorde en helt afgørende forskel for min healings-proces; Jeg kunne efter behandlingen mærke, at Marianne bragte mig tilbage i kroppen efter en nærdødsoplevelse med tilhørende trauma. Det var intet mindre end et mirakel! Jeg har ikke før mærket hvor powerfuldt energi medicin kan være, når det er i de rigtige hænder. Og det finder man i Mariannes behandlinger: utrolig dygtig, empatisk og altid top professionel.
Jeg vil derfor til enhver tid anbefale Marianne Jacobsen som energy medicine practitioner 🙏
Karen Tang Andersen

Behandlingerne har virkelig gjort en forskel for mit energiniveau og evnen til at overskue ting

Jeg har været nede med stress i en lang periode. Behandlingerne har virkelig gjort en forskel for mit energiniveau og evnen til at overskue ting min langvarige stress sygdom.

Det bedste er at kunne mærke klar forskel efter hver behandling. Jeg bruger øvelserne med hjemme bl.a. den daglige energirutine.

Det har været en virkelig god oplevelse at få behandlinger. Før var jeg hele tiden ekstrem træt. Nu har jeg fået hjælp, på vej til at blive mig selv igen, hvor intet andet, jeg har prøvet hidtil, rigtig har gjort en forskel. Tak.

(Henriette har ikke ønsket billede)

Henriette Philipsen

Hjernerystelse meget bedre, stress og depression deraf forsvundet

Jeg lider af et hovedtraume på 6 år, efter en hjernerystelse. Da jeg startede hos Marianne, havde jeg stress og depression, som følger heraf. Efter 10 behandlinger er stressen er stort set forsvundet og det samme med min depression! Det kunne være fuldstændig uoverskueligt for mig at støvsuge eller vaske tøj. Jeg græd hele dage og isolerede mig selv.

Jeg har fået meget mere balance og kontrol over mig selv og mit humør. Jeg er begyndt at træne, hvilket jeg ikke har kunnet holde til i 6 år. Jeg har fået nogle øvelser, som kan lette på hovedpinen og giver mig meget mere god og positiv energi i min hverdag.

Det bedste ved det hele, er at jeg er godt rustet til at kunne klare mig selv, forstået på den måde, at jeg har fået en masse gode øvelser som jeg kan lave 20 gange om dagen, hvis det er det der er behov for. Jeg skal ikke ud af døren og bruge penge på en fysioterapeut, en massør, psykolog eller tage antidepressiv, for at få det bedre. Jeg kan selv gøre en kæmpe forskel for mig selv.

Jeg må indrømme at jeg havde min skepsis for det lidt “spacy univers”, men jeg kan ikke sige andet end at Marianne er en fantastisk og professionel kvinde, som har hjulpet mig utroligt meget. Jeg har fået mere overskud i hverdagen, mere livsglæde og mere gåpåmod.

(Michelle har ikke ønsket billede)

Stort knus Michelle, 28 år

Michelle Holm

Efter blot to behandlinger kunne jeg konstatere en markant lettelse i mit sind og i min krop

Min zoneterapeut anbefalede, at jeg forsøgte mig med TFT hos Marianne, da jeg efter længere tids psykologbehandling mod traumatiseret angst fortsat jævnligt havde meget voldsomme angstanfald. Jeg var virkelig hårdt ramt af angst.

Jeg var noget skeptisk overfor TFT til at starte med, men jeg var omvendt klar til at nu skulle der ske en udvikling, for jeg magtede ikke at gennemleve flere angstanfald.

Efter blot to behandlinger kunne jeg konstatere en markant lettelse i mit sind og i min krop og jeg var ikke længere styret af min angst. TFT har fjernet den negative fokus og fået mig til at se meget klarere på min situation.

Jeg har fået overskud og styrke til igen at tage ansvar for mit eget liv. Jeg kan ikke forklare, hvad TFT gør, men kan blot konstatere, at det virker!

Jeg er blevet et mere positivt menneske og har i dag et afslappet forhold til de ting, mennesker og situationer, som jeg ikke kan kontrollere.

Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne som TFT terapeut. Marianne har en veludviklet evne til at lytte, hun formår at udvise nærvær og empati og jeg har følt mig meget tryg under behandlingerne.

(Bettina har ikke ønsket billede)

Bettina

Mindre kuldskær, sover meget bedre og sværere at slå af pinden

Jeg kan klart anbefale Eden Energi Medicin v. Marianne Jacobsen.

Da jeg startede med behandlinger fik jeg rettet min energi op, herefter er vi startet op på mine intolerancer og den allerførste er chokolade. Jeg vil også bemærke de - positive - bivirkninger, som er at jeg er klart mindre kuldskær og jeg sover meget bedre og jeg er sværere at slå af pinden.

Jeg sørger for at lave mine øvelser 1 gang dagligt og det tager ca. 15 minutter alt i alt, da jeg stadig laver ”gamle” øvelser – dog kun en enkelt gang nu.

Susanne Andersen

Mit hormonelle system er kommet i bedre balance

Mange tak for et fantastisk forløb, hvor jeg lærte så meget om de forskellige energier i min krop, og hvordan jeg kan optimere dem.

Jeg laver mine øvelser hver dag nu, og jeg kan virkelig mærke hvor dybt de styrker mine energier, og hvor meget det gavner mig. Mit hormonelle system er kommet i bedre balance og jeg har nemmere ved at holde vægten.

Jeg kan absolut anbefale Marianne, som i min øjne både er et dejligt menneske og en fantastisk terapeut.

Diana Pedersen

Jeg var nærmest desperat og Marianne afhjalp alle mine problemer, beroligede min angst og styrkede mit immunforsvar

Jeg kunne mærke på min krop at den sagde fra. Jeg var meget syg, angst og der var mange ting jeg ikke kunne spise. Især efter to omgange hormonbehandlinger for barnløshed, som jeg ikke kunne tåle.

Jeg forsøgte at rette op på det hele, ved at afprøve healing, og ved at omlægge min kost- og spisevaner, for at berolige det hormonelle system. Det lykkedes delvist, men angst, overvægt og en række intolerancer var stadigvæk en del af min hverdag.
Første gang jeg dukkede op hos Marianne, var jeg i en nærmest desperat tilstand. Jeg havde en god mavefornemmelse med Marianne. Jeg følte mig velkommen fra første øjeblik, og jeg kunne mærke hendes nærvær og dedikation med det samme. Jeg fik i alt fem behandlinger, målrettet mine kropsbehov. Marianne dækkede stille og roligt alle mine problemer, beroligede min angst, styrkede min milt (bl.a. immunforsvar), forbedrede jordforbindelsen.

Jeg er i dag et glad menneske, og dybt taknemlig for al den hjælp jeg har fået. Jeg er blevet en stor tilhænger af energimedicin, og elsker blandt andet selvansvaret, som ligger i det. Jeg har også fundet ud af, at ved at blive guidet igennem kroppens energier, kan man blive en sundere og gladere version af sig selv. Man har dog brug for at finde en engageret, kærlig og omsorgsfuld vejleder.
Og det fandt jeg i Marianne, kan jeg varmt kan anbefale.

Daria Pedersen

Kursisterne:

Vidste ikke meget om energier i forvejen - og fik en masse Aha oplevelser!

Jeg har deltaget i Mariannes grundkursus i Energi Medicin baseret på Donna Edens ideer.
Inden kurset vidste jeg ærlig talt ikke meget om hvad jeg gik ind til, men den smule jeg havde hørt virkede spændende, så det var nok værd at bruge en weekend på, mente jeg. 

Det var det i den grad. Kurset var fantastisk godt. Veltilrettelagt og meget interessant. Der var mange fysiske øvelser og vi lærte utrolig mange ting om os selv og fik ret mange af de der Aha-oplevelser, der virkelig rykker.

Mariannes energi og entusiasme skinner igennem og man kan ikke undgå at blive smittet af hendes energi. Hun har en dejlig direkte måde at kommunikere og formidle sit budskab.

Jeg er blevet meget klogere på hvad energi medicin er og hvordan jeg kan bruge det fremover, både på mig selv men også til at hjælpe andre.
Dette kursus kan varmt anbefales - også til dem, der ikke ved noget om kroppens heling og den slags, men bare er nysgerrige.

Mette de Place

Relevant teori, hele tiden sat sammen med korte praktiske øvelser

Grundkursuset i Energimedicin var vidunderligt inspirerende og lærerigt for mig! Relevant teori, hele tiden sat sammen med korte praktiske øvelser, der blev repeteret gang på gang, dels så kursisterne huskede alt, dels så alle forblev energifyldte under forløbet. 

Teori og illustrationer af øvelserne (i form af tekst + billedmateriale) blev meget generøst uddelt, hvilket er fantastisk, for kurset var tætpakket med info - og jeg var alt for opslugt af at se og lytte, til at skrive noter. Marianne var totalt overskudsagtig, kompetent, imødekommende, engageret og herligt munter, ud over at være en dygtig formidler - og det prægede stemningen, på en virkelig skøn måde.

Jeg nød weekenden enormt! Og har fået brugbar viden om hvordan jeg kan arbejde videre med energimedicin på mig selv, men også hvordan jeg kan hjælpe andre.

Lys og knus, Titika

Titika Røtkjær

Bruger de daglige energi rutiner så meget, fordi jeg kan mærke de gør en forskel

Deltog på Mariannes hold her i april. Det var utroligt lærerigt og givende at være med på. Både måde undervisningen var bygget op og skønt at have så mange øvelser med. Bruger i dag de daglige energi rutiner så meget jeg kan fordi de gør en forskel.

(Neele har ikke ønsket billede)

Neele Sass

Jeg forstår energiarbejdet meget bedre

På kurset arbejde vi med energierne i kroppen, og hvordan men kan enten berolige sig selv eller få mere energi, ved hjælp af lette og nemme øvelser.

Jeg forstod energiarbejdet meget bedre efter at have deltaget på Mariannes kursus, som var 2 fantastiske dage.

Jeg bruger det hver dag, nogle øvelser har jeg fået under huden, og laver andre efter behov.

Der er ikke noget jeg syntes skulle være anderledes, det fungerede perfekt for mig.

Jeg havde det fint, var spændt på at høre mere om energiarbejde og hvad det kan.

Efter første kursus dag var jeg træt og mættet, efter alle de energiøvelser vi lavede sammen og sov ikke meget natten til søndag, var helt oppe på energi!!

Marianne er en fantastisk formidler, jeg kendte til energi fra Qigong, men efter dette kursus blev det hele bundet sammen og giver fantastisk mening for mig, nogle øvelser er givet videre til familie og de er meget brugbare for dem, der laver dem.

Så stort tak til Marianne for denne fantastiske weekend sammen med en masse dejlige mennesker fyldt med energi og nysgerrighed 🙂

(Irene har ikke ønsket billede)

Irene Solvig

Bedre jordforbindelse og en følelse at være vokset i løbet af weekenden

Jeg meldte mig til grundkurset, da jeg er begejstret for Donna Edens metoder, som jeg faldt over tilfældigt (eller ikke...) for et par år siden. Den daglige energi rutine og Donnas bog om energimedicin til kvinder hjalp mig virkelig, da jeg havde store udfordringer med smerter og humørsvingninger i forbindelse med menstruationen. Jeg havde savnet en person, der kunne lære mig mere om metoden her i Danmark og så faldt jeg heldigvis over Marianne, som viste sig at være en meget kompetent, professionel, sjov og levende underviser.

De helt konkrete øvelser, det godt gennemarbejdede materiale og Mariannes meget jordnære, anskuelige og humoristiske formidling gjorde, at jeg virkelig føler, jeg har fået en masse gode redskaber med hjem, som jeg kan bruge med det samme, både på mig selv og mine klienter. Det gør jeg i hvert fald!

Det var et helt igennem fint kursus, hvor jeg især fik kontakt til en bedre jordforbindelse og en følelse at være vokset i løbet af weekenden.

Martina Schweikl

Kursus spækket med nye indsigter og nye øvelser, med udførsligt kursusmateriale

Jeg har netop været på kurset “Videre med Energi Terapi” og det var to dage SPÆKKET med ny indsigt og nye øvelser.
Marianne er en rigtig god formidler og hun er inde i sit stof.

Men hold nu op, hvor er jeg kommet på arbejde😅 jeg flush’er meridianer før sengetid til den store guldmedalje😂
Tak for et godt og lærerigt kursus, hvor der blev udleveret et udførligt kursusmateriale👏
God vind til dig. 🤞
Jeg kan varmt anbefale både Marianne og kurset.

Karin Mikkelsen

Spændende at give energimassage og ikke mindst var det rigtig godt at lære at energiteste

Jeg oplevede at blive meget klogere på Donna Eden's energimedicin, og fik vist og prøvet øvelser, det var så godt. Det bedste var at vi fik opgaver og skulle vise og forklare dem, det var rigtig godt og lærerigt. Der var så mange gode ting på det kursus. Jeg bruger det hver dag hjemme, og det er bare godt. Der er intet på dette kursus, jeg kunne tænke mig anderledes, jeg er meget tilfreds.

Efter kurset er jeg stadig så tændt på at bruge energimedicinen, jeg ved at jeg vil bruge det resten af mit liv. Jeg fortæller om det, til mine venner og familie, og der er mange, der gerne vil på tilsvarende kursus. Jeg havde det super godt på alle måder. Jeg vil blot tilføje, at jeg er så tilfreds. Vil på kursus igen! Jeg har familie, der også er blevet meget interesseret.

Det var spændende at lave øvelserne sammen med Marianne, det var spændende at give energimassage og ikke mindst var det rigtig godt at lære at energiteste.  Alt i alt var det  et givende kursus, og stemningen var god under hele forløbet.

Marianne Jacobsen er en  god underviser, man kan mærke, hvor passioneret hun er omkring energimedicin. Jeg har fortalt vidt omkring dette kursus, og kan fornemme at den store interesse for energimedicin.

(Hanne har ikke ønsket billede)

Hanne Bøgelund

Lærte SÅ meget, sikke en verden af energi!

Fantastisk kursus. Lærte SÅ meget, sikke en verden af energi! Marianne gav opgaver for, hvor vi hver især skulle præsentere et par øvelser for resten af holdet. Det er bare noget andet end selv at gøre dem eller se dem vist. Meget glad for at være med (igen!), kan virkelig anbefales. Følte mig godt tilpas og passet på hele vejen igennem.

Marianne er fuld af energi. Hun deler generøst ud af sin store viden og indsigt. Som kursist kommer jeg hjem med øvelser, så jeg lettere kan komme ind i den daglige rutine støttet af et super fint skriftligt materiale. Nu skal jeg hjem og passer på mig selv. Jeg glæder mig allerede til det videregående kursus jeg har tilmeldt mig.

(Lis har ikke ønsket billede)

Lis Engberg

Der er meget hands-on på kurset - både på os selv og på hinanden

Efter en weekend på Mariannes kursus "Videre med Energi Terapi" (jeg har også tidligere været på Grundkurset) er jeg helt blæst i hovedet af al den nye spændende viden, og samtidig fyldt med energi på den gode måde :-). Vi har lært en masse teknikker til at teste os selv og hinanden for energi ubalancer, og ikke mindst lært en række øvelser til at genskabe og opretholde energien i kroppen, hvis den nogle steder er kommet ud af balance.
Der er meget hands-on på kurset - både på os selv og på hinanden, og man bliver på ingen måde udlært i alle teknikkerne på bare en enkelt weekend. For at få det ind under huden, er det en god ide at træne derhjemme bagefter, og efter weekenden er jeg topmotiveret til at fortsætte arbejdet.
Marianne deler gavmildt ud af sin store viden om energien og dens veje i kroppen, og formidler det både fagligt og humoristisk. Dagene er krydret med gode anekdoter og praktiske eksempler,  og frem for alt med et godt humør.
Jeg kan på det varmeste anbefale både "Grundkursus i Energi Medicin" og "Videre med Energi Terapi" hos Marianne og Eden Energi Medicin. 
Annette Kristensen

Presse

Artikel i ZCT Zoneterapeutblad, dec. 2022: Marianne er Danmarks første Donna Eden instruktør

Radio interview, Radio Gladsaxe, oktober 2022

Interview med Marianne-Jacobsen energi medicin

Interview med Marianne-Jacobsen energi medicin, Kanal Gladsaxe

Artikel i Prana, sept. 2021: Skab balance i dit liv med dine chakraer

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop