Viden

Hvad er Energi Medicin?


Lav om på de energier der løber igennem din krop, og du vil forbedre dit humør, dit helbred, dit sind og dine relationer.

Med enkle energitest finde vi ud af hvor dine ubalancer er, og retter op på dem. Når en ubalance er afbalanceret energetisk, vil du kunne mærke det på krop og sind.

Ny bog: Skab balance i dine chakraer - energimedicinske teknikker til selvhealing

NY BOG: Skab balance i dine chakraer - en energimedicinsk guide til healing


Lær at aktivere dine 7 chakraer.

Ved hjælp af energi medicinske teknikker, lærer du at teste og afbalancere dine (og dine klienters) chakraer.

Kend din 7 primære chakraer, find ud af hvornår de har behov for afbalancering. Mange lette metoder at afbalancere på, brug energiøvelser samt krystaller og æteriske olier til chakraerne.

NYT: Lær teknikker fra energi medicinen til at teste og afbalancere dine (og dine klienters) chakraer.

Nem at læse og gå til!

Meridianer


Som kroppens blodårer transporterer blod, transporterer meridianerne energi. Denne energi kaldes Qi.  Meridianerne forbinder akupunkturpunkterne. De påvirker hvert eneste organ og hvert fysiologisk system, herunder immunforsvaret, nervesystemet, kirtlerne, kredsløbet, åndedrættet, fordøjelsen, skelettet, musklerne og lymfesystemet. Hvert system forsynes af mindst én meridian.

Qi energi

Hvad er Energi?


Energi er roden til alt i dit liv. Vi tager det for givet, men det er der - det sørger for hvert eneste åndedrag og hvert eneste hjerteslag. Det er et ekspansivt, ofte uudnyttet reservoir med utrolig kraft og variation, og alligevel ved de fleste af os ikke, hvordan vi udnytter det til næsten sit fulde potentiale.

Grounding - Hvorfor er Jordforbindelsen vigtig


Når du oplever du stresser hurtigt, reagerer følelsesmæssigt på  selv små forstyrrelser, ikke er i stand til at holde fokus, er irritabel eller føler dig ved siden af dig selv, så mangler du jordforbindelse. Ligesom vores  elektriske enheder har brug for jordforbindelse, ligeså har vores kroppe.

Følg dine Meridianer


Ved at styrke vores meridianer (helst på daglig basis!) holder vi vores Qi og dermed krop og sind stærkt. Det gør vi ved at følge meridianerne i den retning de er skabt til at løbe.

De 5 Rytmer (elementer)


Begrebet Yin og Yang er forbundet i den kinesiske tankegang om at, universet er sammensat af de fem rytmer: metal, træ, vand, ild og jord. 

Disse elementer  opfattes som energi i konstant udvikling og  anses som grundelementer i alle fænomener i naturen og i den fysiske og psykiske krop. Hvert af de fem elementer  påvirker hinanden gensidigt ved enten at støtte, dræne eller ødelægge.

Alle fem elementer har hver deres talrige karakteristika og egenskaber, der har betydning for menneskets forskellige aspekter i et velafbalanceret liv.

Øvelser til afbalancering af alle de 5 Rytmer (elementer)

De 5 Rytmers øvelser


Video med balancerende øvelse for hver rytme. Beskrivelse af humør, de fysiske og følelsesmæssige problemer.

5 element eller rytme, Metal

De 5 personlighedstyper


Hver mennesketype (vand, træ, ild, jord, metal) har sine egne karakteristika. Ubalancer kan lettere korrigeres, når man kender typen. Og så er det sjovt at kende typen på ens nærmeste, så kan vi bedre forstå hvorfor de opfører sig som de gør - og vi opfører os som vi gør.

Radiant Circuit, Penetration Flow

Radiant Circuits


Radiant Circuits giver glæde og tillid. De holder ikke bare dit sind glad, de holder din krop glad og sund, og opfører sig som links, der holder alting sammen.

Videoer med Radiant Circuits


Lær hvordan du ved enkle øvelser, kan vække dine radiant circuits og få den boblende glæde tilbage.

Marianne Jacobsen healer

Healing


Healing betyder at gøre hel. Healere arbejder ud fra kendsgerningen, at alt er energi og at healing er mulig gennem energetisk påvirkning. Energierne går ind og afbalancerer på både det fysiske, psykiske og det spirituelle plan.

Kanaliseret energi fra Universet.

Akupressur punkter


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.

Akupunktur - Energi-Terapi

Akupunktur


Lær hvordan du ved enkle øvelser, kan vække dine radiant circuits og få den boblende glæde tilbage.

Fjernhealing

Fjernhealing


Kanaliserer energi fra Universet til dig, uanset hvor du befinder dig. Virker lige så effektivt som hands-om healing.

Øreakupunktur - Energi-Terapi

Øreakupunktur


Alle kroppens zoner, fysiske som emotionelle sidder også i øret, og kan afbalanceres ved brug af nåle.

NADA behandling - Energi-Terapi

NADA


NADA behandling kan med fordel anvendes ved nervøse og stress-relaterede tilstande, da den har en god beroligende virkning.

NADA-akupunktur er et standardiseret øreakupunkturprogram, som består af fem kinesiske ørepunkter og er tænkt både som en hjælp i abstinensbehandling og ved psykiske problemer som angst, søvnforstyrrelser, aggressioner m.m. men også som en metode, som fremmer recovery og understøtter psykoterapeutisk arbejde og indsigt.

Cupping, Energi-Terapi

Cupping


Cupping er en metode, hvor en hul genstand (koppen) sættes på huden og suges fast ved hjælp af undertryk. Cupperne kan bruges til både at massere med, eller de kan sættes på akupunktur , muskler eller led.

God til lungetilstande som hoste og astma, mavepine, diarré, rygsmerter. Velegnet til kredsløbsproblemer, ødemer og hovedpine mm.

Stagnationer løsnes og blodcirkulation omkring led bedres og blodet renses, Qi (energi) og Blod bevæges.

Bachs Blomsterdråber


Systemet består af 38 forskellige blomster, som virker på følelsesmæssige ubalancer.

Der findes ét remedie til alle tænkelige negative sindstilstande, man måtte opleve som normalt menneske.

De har ingen bivirkninger og kan bruges af alle.  

Aura og Chakraer

Auraen


Auraen er et energifelt, der omgiver os fra over hovedet til under fødderne. Sygdomme i kroppen afspejles i auraen and kan, af dem der kan se, føle, mærke eller teste de finere energier, præcist  diagnosticeres. Sygdomme kan rent faktisk,  opdages i auraen før de manifisterer sig i kroppen, der muliggør nøjagtige forudsigelser og tidlig indgriben.

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop